Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
mityoo je napisao(la):Kod nas je to poljocuvarska sluzba sve popisala pa kad je sudija za prekrsaje poceo da stanca kazne da vidis kako su lepe i siroke lenije!
pa zar to nije super?~Kiki~ je napisao(la):Da to sam čuo u Adi da ima nesmeš da izneseš zemlju (grudve) na put ili nedaj bože da zakačiš plugom dok ga spuštaš .
Svako je dužan da odražava (tanjira , ravna , ... ) put pored svoje njive !
Čugi je napisao(la):Danas posejano, 2,5 jutra Renesanse koju sam imao, i 1,5 jutro Pobede sa tavana od prijatelja, seme tretirano Galenikinim Mankogal-om S. Kako su "kolege" (koje imaju sejačicu) kod mene teške za pomoći, prijatelj od koga sam uzeo seme mi je posejao sa rasturivačem sa klatećom cevi. Uhvatio me je mrak, tako da ću sutra podrljati, bilo bi dobro i da se povalja, ali nema čime.....
e jebiga onda neznam šta da ti kažemČugi je napisao(la):Kod mene u selu niko nema valjak....