Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ognjen74 je napisao(la):hvala branko a kakva je situacija sa zitom?
sve manje .
,kod mene ne,jedino kada bi hteo nekom drugom da prodam zito a svedno ga nemogu dobiti,onda bi naplatili lezarinu,a ovako ne,kad kazem da hocu novac oni uplate bez ikakvih troskova lezarine
nele99 je napisao(la):pozdrav forumasima.u oktobru sam posijao psenicu novosadsku ranu,interesuje me da li u srednjoj bosni moze da uspijeva rapsodija i koliko ona baca po dunumu?ja sam na dunum sijao 30kg pa mi je nekako rijetka,da li ce mi neko reci koliko vi sijete na dunum.ja sam pocetnik i sijem samo za svoje potrbe.pozdrav

Jugos je napisao(la):Da da,dobro razmislite sta cete sa psenicom,ja sam svoju prodao prosle nedelje 12din,kolko cujem to je ta cena!!
Kad sam posle zetve bio pametan nisam dao po 16din!
nisi jedini meni 4vagona stoje na skladištu i za kg dobijam 11,60

.vratio sam se sa pregovora cena se lomila oko 11 cisto ,bilo mi je malo 16 din a evro 76 . Para jos nema. Tvrdi da brasno nude za 18 .Danas sam zvao berzu ns kukuruz sa 9.20 pao na 8.20 bez pdv zito 11.7 -11 .8 bez pdv .Cena zita vec duze vreme stagnira . Ponuda kukuruza obara cenu