milos539
Član
Ja bih trevao ovih dana da kupim 2 drustva. Samo da prolepsa malo vreme. Totalni sam laik,pa pitanje za iskusne,sta bih trebao odmah oko njih da radim, osim vode ispred jel treba sada neka zastita ,tako nesto
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sve zavisi koliko kosnica zelis da imas moj savet je za pocetak da uzmes cetvororamnu pocinkovanu ili jos bolje prohromsku podmiruje potrebe hobi pcelara cak i do 50 drustava sa dobrom organizacijom stigne se , kad ima sta da se vrca nadje se nacina i vremena da se to uradi makar i nocu.kolege, nabavio sam nekoliko kosnica i trenutno sam u fazi prikupljanja opreme. konkretno, zanima me kakvu vrcaljku da trazim. gledao sam po oglasima, imaju nove dvoramne od 80 evra, cetvororamne 120, drvene, prohrom, pocincani lim, polovne, nove... sta mi preporucujete, sta nudi najbolji omjer cijene i kvaliteta?
Ja bih trevao ovih dana da kupim 2 drustva. Samo da prolepsa malo vreme. Totalni sam laik,pa pitanje za iskusne,sta bih trebao odmah oko njih da radim, osim vode ispred jel treba sada neka zastita ,tako nesto
Ja sam se povezao sa pčelarima iz mog mesta, odlazim sa njima na pčelinjak i učim. Preporučujem ti isto.Ja bih trevao ovih dana da kupim 2 drustva. Samo da prolepsa malo vreme. Totalni sam laik,pa pitanje za iskusne,sta bih trebao odmah oko njih da radim, osim vode ispred jel treba sada neka zastita ,tako nesto
Ja sam se povezao sa pčelarima iz mog mesta, odlazim sa njima na pčelinjak i učim. Preporučujem ti isto.
Inače sam naručio pet rojeva za juni mesec.
Hvala Darko. jos par dana pa cu staviti nastavak, kod mene sada tek cveta dzanirika, kruska nije jos uvek,i po detelini tek krenulo cvetanje trave.
Ovo je tačno. Nepotrebno je i štetno često otvarati košnicu. Kad stekneš malo iskustva neke stvari o tome šta se dešava unutra, ćeš moći zaključiti po ponašanju pčela na poletaljci.sto manje diras to bolje, ometas ih sada a one punom parom nose.