Jel' neko proveravao ima li medljike, da li joj pogoduju ovi ludi vremenski uslovi?
C Capone Član Učlanjen(a) 24 Jan 2025 Poruka 242 Lokacija zapad Srbije 14 Avg 2025 #681 Jel' neko proveravao ima li medljike, da li joj pogoduju ovi ludi vremenski uslovi?
O obi Član Učlanjen(a) 27 Apr 2011 Poruka 1.032 Lokacija Šabac - Dobrić 14 Avg 2025 #682 Primetio sam da je vaga na 0, sad šta unosi nisam gledao.
C Capone Član Učlanjen(a) 24 Jan 2025 Poruka 242 Lokacija zapad Srbije Danas u 00:22 #683 Capone je napisao(la): Svaka čast, i ja ću da pogledam za vikend da li ima šta za cedjenje na stacionaru, kom nisam prilazio 3 meseca... Kliknite za proširenje... Nakupih nešto sinoć (4 rv medišna nastavka i 1 lr), zadovoljan s obzirom vremenske (ne)uslove i da je prethodno otvaranje košnica bilo 3. maja. Sa rojevima i uopšteno sa stanjem društava ne mogu biti nikako zadovoljan, naravno i svojom krivicom - tek sam ubacio herbu i započeo prihranu...
Capone je napisao(la): Svaka čast, i ja ću da pogledam za vikend da li ima šta za cedjenje na stacionaru, kom nisam prilazio 3 meseca... Kliknite za proširenje... Nakupih nešto sinoć (4 rv medišna nastavka i 1 lr), zadovoljan s obzirom vremenske (ne)uslove i da je prethodno otvaranje košnica bilo 3. maja. Sa rojevima i uopšteno sa stanjem društava ne mogu biti nikako zadovoljan, naravno i svojom krivicom - tek sam ubacio herbu i započeo prihranu...