Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
KUC-KUC, DOBAR DAN
Pre svega da Vas pozdravim a potom i zamolim za pomoć prijatelja ako može, otac ima par, tj 8 društava pčela ili kako se već kaže košnica ili ... to radi onako sam jer u okruženju nema nikog da pita za savet ili da mu što je čini mi se najbolje, konkretno i pokaže a on sa 70tak godina bi tako najbolje i prihvatio, čitao je o pčelama pretplatio se na časopis al sad ga uhvatio veliki strah i nervoza jer kaže da ima mnogo trutovskog legla. Već ga je jedanput čistio tj te ramove sa trutovskim leglom. Sad kaže da se posle nekog vremena opet pojavilo i isto u velikom broju pa je u strahu za pčele.
Zamolio me da se raspitam i ovim putem kod Vas šta mu je činiti? Zašto se javlja toliko leglo trutova i kako dalje?
Да ли и колико смета прскање воћки пчелама, ако ми пчеле служе за опрашивање тог воћњака? Желио бих се следеће године почети бавити пчеларством, па ме интересује.
Да ли и колико смета прскање воћки пчелама, ако ми пчеле служе за опрашивање тог воћњака? Желио бих се следеће године почети бавити пчеларством, па ме интересује.