Evo da ti odgovorim u svoje ime i u ime organazatora Sajma peradarstvau Somboru, toliko mogu i smem. Pravi odgajivač neće doneti na izložbu bolesnog i neuređenog kunića, za ljubitelje neznam pošto nisam među njima, organizator ga neće sasvim sigurno uneti na izložbu nego će ga vratiti, da bi taj isti odgajivač pljuvao po svima i video samo tuđu grešku a normalno nikako svoju.A, šta misliš da pošteni nemci to ne rade, osim toga sada javno izjavljujem da sa mojim kunićima možete pariti ako hoćete , samo gajo jedna lasta ne čini proleće,i kunići se stvaraju kući a ne na izložbama.Sudije su posebna priča na samo što se tiče ovnolikih nego svih rasa a to nije problem koji ćemo rešiti niti ti niti ja nego zajedno kroz rad saveza koji kod nas nažalost ne postoji nego se svodi na apsolutizam pojedinaca koji sve vuku za nos, zato prijatelju nemoj očekivati da će ti to bilo ko rešiti.o dodeljivanu šampionsih titula od strane organizatora mogu da ti kažem da se može dodeliti ina kunića od 92 samo bez prepravljanja ocena što ju u stvari osnovni problem.Tetovator u klubu je taj koji vodi računa šta se tetovira i kako , osim toga onaj koji zna ne gleda tetovirung nego kuniće ,a bože moj onaj koji plaća tetovirung neka plaća šta ti tu smeta.