OVNOLIKI KUNICI

Koje sve boje vi Gajo držite?
Trenutno u maticnom delu sive ,havana ,crne ,plave i poneki beli :osmeh:
2rfvho6.jpg

Ne smem starije boim se kritika :haha:
Sto se tice obrva i brkova nadogradicemo nije problem :ideja:

Druze ako procitas prethode posteve videces iz njih da ja nisam ''PROFESIONALAC'' nego ljubitelj :osmeh: prema tome ne tetoviram ih .Mozes li mi reci samo sta znaci tetovaza u Srbiji?

1-0

2vdnvh4.jpg

0-1
avii60.jpg

igwzmh.jpg

:ppozdrav:

Gajo evo ja se dobrovoljno javljam da ti tetoviram kunice, na tebi je samo da izaberes iz koje drzave oces da uvezes kunica :haha:

Gajo , tebi lično niti boja niti tetovaža ništa ne znači a to je upravo ono što odvaja ljubitelja od odgajivača.

Nije bitno šta tetoviraš nego na čega
"Profesionalac" samo opusteno :haha::haha:
Lepo ti je Megi rekao da je ovo forum!
Kaze jedna poslovica"U tudjem oku vidi trn a u svom ne vidi BANDERU" :haha:
Druze daj da u zadnjih sedam godina da vidimo i tvoje (licno odgojene) kunice jer ih niko nije video nikada do sada, sam si rekao da se mali kunici gaje u kunicarniku znaci kuci (ne na forumu i ne na izlozbi).
Samo nemoj opet neke stare fotofrafije jer ih znamo napamet :osmeh:
I nemoj opet ono tvoje "Sta vi vidite u malim kunicima"
Molim te samo budi fin i kulturan i bez agresije :bravo:::samo bes:::haha:

Za pojedince sam doktor, uključujući tu i tebe , kuniće ćeš videti ima vremena ali bih voleo pored tvojih da svet uporedi.Tu naravno može i zima da učestvuje , ja sam ih imao 76 za razliku od pojedinaca . Osim toga kuniće si mogao da vidiš da te je interesovalo , ali si bio zauzet prodajom mešaneca po pijaci odnosno obmanjujući ljude sa kvalitetom svojih kunića .

Za pojedince sam doktor, uključujući tu i tebe , kuniće ćeš videti ima vremena ali bih voleo pored tvojih da svet uporedi.Tu naravno može i zima da učestvuje , ja sam ih imao 76 za razliku od pojedinaca . Osim toga kuniće si mogao da vidiš da te je interesovalo , ali si bio zauzet prodajom mešaneca po pijaci odnosno obmanjujući ljude sa kvalitetom svojih kunića .
E pa sad si i doktor profesionalac???:osmeh:
Mogli su da uporede nase kunice na izlozbi u Subotici gde je moja plava zenka (na slici u predhodnom postu) ocenjena sa 95.5 a tvoja sa 94 :haha::haha:
Znam znam maaaa sudijeeeee!!
Ostao sam duzan Drobc-u objasnjenje ........ne tetoviram kunice sto ne znaci da odrasli nisu tetovirani i veliku vecinu nisam tetovirao ja nego tamo neki iz evropske unije sto pojma nemaju.:osmeh:

Prvo to nije moj kunić niti sam izlagao tada kuniće u subotici, ove godine ću doneti šest komada pa stavi tvoje pored

Upss!
Izvinjavam se doticnom gospodinu!
Prvo moram preci sa ljubitelja na profesionalca pa tek onda mozemo porediti :osmeh:
Druze sto si ti toliko opterecen kvalitetom ????Pusti druge da to kazu i uvide sami !
Ovo prepucavanje ne vodi nicemu pa ti predlazem da ne smaramo ove ljude na forumu nego da postavljamo slike svoih kunica ma kakvi god oni bili.
:ppozdrav:
E da ja cu nastaviti da prodajem moje mesance :bravo:

Kako stoje stvari kod nas na izlozbama sa 6 exponata imas jednog sampiona zagarantovanog tako da apsolutno nema veze kakve ces kunice doneti moze i bez repa ili uha :D Ali nemojmo sad i ovde opet o tome dosta mi je vec svog tog prepucavanja ko ima bolje priznajem moji su naj gori i svi imate bolje od mene zato ostavite se corava posla i uzivajte!

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

Drobac Posto ste trazili odrasle i to crne i plave evo da vam ispunim zelju a šteker-u da dam novi materijal za komentarisanje :haha:

Plava zenka koja je skotna i ocekujem oko 2.6 da se okoti
2i0c0mb.jpg

Crna mlada zenaka okocena 11.2013 koja mi je visak i nju bi prodo posto sam u skripcu sa mestom inace ode u pljeskavice.

5z051l.jpg

Zima, svakako si u pravu u ovo sa ne da gledati a kamoli komentarisati.Pogotovo ova crna je divna , tipičan primerak klempavog kunića.

Imam slične zecove,posto bi bila ta ženka i da li je skotna

Drobac Posto ste trazili odrasle i to crne i plave evo da vam ispunim zelju a šteker-u da dam novi materijal za komentarisanje :haha:

Plava zenka koja je skotna i ocekujem oko 2.6 da se okoti
2i0c0mb.jpg

Crna mlada zenaka okocena 11.2013 koja mi je visak i nju bi prodo posto sam u skripcu sa mestom inace ode u pljeskavice.

5z051l.jpg
[/QUOTE]

Nazad
Vrh