OVNOLIKI KUNICI

Zima, svakako si u pravu u ovo sa ne da gledati a kamoli komentarisati.Pogotovo ova crna je divna , tipičan primerak klempavog kunića.

Ti nemoj da gledas ko ti kaze. Aj sad mi odgovori na jedno pitanje ko u Srbiji ima (odgaja) najlepse posle tebe naravno ovnolike kunice nabroj mi prvu trojicu ?

Extra su lepi
pošto su,na pp
9bb029.jpg

2i6l6p5.jpg

Za mesec dana ce biti spremni za pijacu :osmeh:
:ppozdrav:

Mali stari dva meseca

2v1l1kk.jpg

53pvya.jpg

Evo jos nesto...........ali jos uvek ne leti ali ko zna :haha::haha:

30l29oy.jpg

2q1cfft.jpg

:ppozdrav:

Pozdrav svima!
Blago nama kad imamo profesionalca, doktora itd. za kunice .Kod mene u kraju za take kazu "Hvalite me usta razvalicu vas".
Gospodine steker nikada nisam rekao da Ja imam najbolje kunice (kao neki).Nerazumem sta znaci ono"profesionalac" da li je to ono "kupujem-prodajem" to se na nasem jeziku kaze "nakupac".Moje misljenje je da ko god da se bavi nekim uzgojem zivotinja mora bar malo da to voli.
Gajo tebe je izostavio u nabrajanju ili ti se divi ili te se boji.

Gaja,ovi havanci izgledaju prelepo,ljudi nemojte se vređati zbog kunića,neka svako voli svoje i uživa u tome ane da se ovdje na forumu vređate,to je dječje bar za mene
pozdrav za sve kunićare,i za izlagače i za hobiste:osmeh:

Gospodine Grkovicu ovo pokazuje kakav ste vi covek vredjajuci moga oca koji nije vise medju nama bez ikakvog razloga vama na sramotu.Sram vas bilo !

Zbog ovakvih pametnih prepiski sve je više članova koji nam se priključuju i pomažu jedni drugima. Bravo i samo naprijed! Sve pohvale i vidimo se opet za pola godine! Svaki put kad pomislim da ne može gore, uvijek me iznenade... Samo vrijeđajte i dalje, bit će nas sve više i više... :

Po komentarima se vidi ko je i kakav je ko kao osoba .Ja ne mogu da se spustim na takav nivo da vredjam nekom roditelje(koje ne poznajem) .

Slike mojih ovnolikih kunica.Nisu izlozbenog kvaliteta, cuvam ih zato sto volim tu rasu i sa njima sam prezadovoljan. Ja bolje nemam:

Muzjak:

dwdoqg.jpg

Zenka:

2r5c4fn.jpg

Mladi stari 35 dana u kavezu za tov:

2rq22w5.jpg

iwod3p.jpg

Ovako zavrsavaju moji sapioni:

1zefc61.jpg

zy632c.jpg

Pozz..

Ovnoliki(deutsche widder),jako lepa rasa koja treba da nas spoji
Pozdrav svim odgajivacima i ljubiteljima,vidim da ste aktivni pa da se i ja najzad prikljucim:bravo:
mladi muzjak 6 mes.

mlada zenka 6 mes.
zenka 4.5mes

zenkica 2 mes.

muzjak 4 mes

Nazad
Vrh