OVNOLIKI KUNICI

Evo posle duzeg vremena..................... nekih perspektivni malisani!
2hg4490.jpg

24y07kx.jpg

261g21x.jpg

A evo i mlade zenke i muzjaka ................trobojni madagaskar.
2wejghw.jpg

Pozdrav svim kunicarima a i onima koji ce to tek biti!

Hvala svima !
Trenutno imam oko 50 kunica starosti izmedju 20 i 50 dana pa cu povremeno slikati da bi ste i vi mogli uzivati u njima.
Zima pretpostavljam koji je to muzjak al' ajde postavi sliku bas me interesuje kako izgleda.
Evo par crnih lepotana!!!!
2v2ur9k.jpg

Zima !
Hmmmmmmmm .........sta reci ?
Lep kunic nema sta.::svaka cast::
Da li si ga merio ,koliko je tezak?

Nisam ga merio skoro merio sam ga 19.2.2011 imao je tacno 4 kg ali to je bilo nekako odmah kad sam ga doneo ako se nevaram doneo sam ga 15.2.2011 ali izmericu ga sad za praznike pa cemo videti dosta je veliki mislim da ima oko 5.5 kg
Kada ces doci u posetu?
A ovo je curica iz Beocina ona je isto merena taj dan i imala je 2,6kg a sada ? Kolika je tvoja?
30ksqj9.jpg

Imam jednu tuznu vest danas ujutru kad odem da ih nahranim vidim da mi je jedna zenka uginula a ima male danas je im tacno 20dana nadam se da ce mi bar mali ostati. A mali jos ih nisam video ni da jedu ni da piju dao sam im malo zelenog maslacka i to pomalo grickaju. Ovo mi je prvo ovakvo iskustvo sa malima bez majke nadam se da ce biti nesto od njih

Sa 20 dana nije nikakav problem obicno prezive davaj im po malo trave malo hleba i kupi im mleka da piju u mleko mozes uliti jedno jaje a i nemoras ja sam imao dva takva slucaja jedni sa 15 drugi sa 13 dana i svi preziveli ali sam im davao mleko.Pozdrav i srecno.

Imam jednu tuznu vest danas ujutru kad odem da ih nahranim vidim da mi je jedna zenka uginula a ima male danas je im tacno 20dana nadam se da ce mi bar mali ostati. A mali jos ih nisam video ni da jedu ni da piju dao sam im malo zelenog maslacka i to pomalo grickaju. Ovo mi je prvo ovakvo iskustvo sa malima bez majke nadam se da ce biti nesto od njih
Ja isto sam imao ovakav slucaj rendaj im malo sargarepu i jabuku a daj njima i to malo po malo ce i to da jedu

Poslednja izmena od urednika:
Zaista mi je zao sto vam ne mogu pomoci!

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh