OVNOLIKI KUNICI

Ima ih još, 6 komada ukupno.S ženkom sam ostavio 4 još neko vrijeme,a ove sam morao odvojiti jer se majka okomila na jednoga i mislim (ili se varam)da taj ne bi dočekao jutro.
Ili postoji neka caka :sta: da joj se u sličnim situacijama skrene pažnja sa mirisa drugih kunića koje je ovaj pokupio(opisao sam u postu prije).??

Ajde da se i ja ukljucim u razgovor . Po mom misljenju ako su stari 31 dan dovoji sve od majke i resio si problem!
Inace i meni se svidjaju kunici !!!!

Zeco!
Nema tu nikakvih caka to se u principu moze svakom desiti .
Zima je u pravu odvoji ti njih sve ali uradi preventivu protiv kokcidioze ''OBAVEZNO'' jer ce naglo preci u potpunosti na cvrstu hranu.
Ako ces me poslusati 5dana dajes neki od kokcidiostatika pa napravis pauzu 10 dana pa opet 5 dana kokcidiostatik.Nebi bilo zgoreg i da im jednom u nedelju dana das i AD3E +SELEN .........12kapi u litar vode. :D

Pozdrav svim odgajivacima ovnolikih kunica :D posto sam pocetnik, ruki, guster ili kako vec zelite, da li bi mi bilo pametno da , kad krenem sa kunicima, odmah pocnem sa "ovnicima" :haha:, ili prvo neki mesanci pa polako prelaz na, po mom nestrucnom mislenju, najlepse od najlepsih, ovnolike lepotane

Dragi pocetnici!!!!!!!!!
Najbitnije je da volite ovu rasu a sto se tice odgoja KUNIC je KUNIC.
Savet ..................pre nabavke kunica obidjite vise odgajivaca pa ce te otprilike videti kako to funkcionise.
Ako zagrizete za ovu rasu u svakom trenutku mozete racunati na moju pomoc. :D
Imate dva odgaivaca u blizini Beograda pa vam mogu poslati na PP njihove brojeve telefona.
:cao:

E najlepse hvala :ppozdrav: mada ja jos sredjujem neke stvari sa samim sobom i ostatkom sveta :zli:, ali cim budem u mogucnosti, nije ni Kula daleko, jer dundulaci sa postova izgledaju prelepo :bravo: :bravo: :bravo: jos jednom hvala, i nadam se da je ovo samo pocetak, tj, da najkasnije do septembra mali ovnovi :haha: prave cirkus i kod mene
Post je spojen: [time]петак, 25. март 2011. 02:08:51 CDT[/time]

Nema posebnih kaveza za ovnolike a da ti pravo kazem imas ovde na forumu lepih resenja pa prelistaj malo.Jedino na sta bi trebalo da obratis paznju jeste pod i velicina kaveza jer ovnoliki spadaju u teze rase.
pozdrav!!!!!! :D

Pozdrav svima evo nekoliko slika mojih ovnolikih
2hs2aog.jpg
muzjak
29cw9s6.jpg
mlade zenke
2eai0iv.jpg
zenka
98r6tc.jpg
evo i malisana

jocanenajova :bravo: svaka cast, pravi su. gde si tacno u mostanici posto imam kucu tamo, moze i na pp, u svakom slucaju :ppozdrav:
Post je spojen: [time]петак, 25. март 2011. 18:46:05 CDT[/time]

Dino drago mi je da ti se svidjaju kunici,bice jos slika.Bradamunze hvala ti i dobro dosao si uvek kao i svi ljubitelji ne samo kunica nego zivotinja uopste ::000::

futurefarming ovaj u sredini je zekancic sa avatara sada ima oko 2.5 meseca
2lu70ox.jpg
a ovo su slike kad je svrca bio mali
i40bcx.jpg
t7evkh.jpg
tp://i54.tinypic.com/117cm84.jpg[/IMG]
2a6muso.jpg
117cm84.jpg

Nazad
Vrh