OVNOLIKI KUNICI

Ovo su moji ovnoliki,ovogodišnji

19798742.jpg

19798740.jpg

Jedno pitanje. Kakvi su ovnoliki sa žuljevima da li je potrebna meka podloga kao kod orijaša ili ne? Hvala

@ Staff lep muzijak
@ Danko K moji kunici su na pola zica pola daska i za sada nemaju problema sa zuljevima, mada je pozeljno da oni budu na mekoj podlozi kao kod orijasa!

POzdrav...imam pitanje za vas iskusnije imam ovnolikog muzjaka 4,5mes star i uspeo je dva puta da opari zenku ( 2 puta je pao na stranu ) pa me interesuje da li je on uopste polno zreo?

Ovo je slucajno ispalo nisam planirao to,ali u nedelju cu je pustiti opet sa njim i ako mu neda onda je skotna sigurno pa javljam.

Evo posle duze pauze da se i ja javim....... za sada sa komentarom a uskoro i sa novim slikama.
Staff!
Meni licno je lep muzjak!:ppozdrav:

Pozdrav svim odgaivacima kunica,nabavio sam prve kunige,dva patuljasta zenke i jedno izgleda mesanca muzjaka,stavio sam ih sve u jedan kavez pa me zanima sta sad,dal mogu zajedno da se gaje ili da ih razdvajam...slike cu staviti za koji dan...

Gaja i rwss hvala na komentarima. Evo jos jedne slike losijeg kvaliteta jer je slikana telefonom ali je stav prirodniji. Nadam se da je sada bolje.
IMG0237A-1.jpg

Pozdrav priljatelju Brankojlo svaka cast belo je belo :ppozdrav:.Veliki pozdrav za odgajivace ovnolikih kunica :cool:

Pozdrav kolege vidim radi se sto je za svaku pohvalu! Brankojlo svaka cast lepi primerci belo jeste belo, moram da navratim pa da opet malo napasem oci sa lepim kunicima. Inace jel dolazite na berzu 30 ? jel se vidimo?

Brankojlo!
Svaka cast ........prelepi su i komentar plisana igracka skroz na mestu.:bravo:
Zima ja planiram Lorist , vidimo se !!!!:ppozdrav:

Svaka čast Brankojlo,prelepi beli,jednog dana i jaču...
Staff na ovoj sliki vidi se dobar kunić,bar sa slike
evo ovo na slikama su ovogodišnji sivi,u mojim kavezima

20085890.jpg

20085893.jpg

ovaj dečko,je star 7 meseci,a na prvi sliki 4,5 meseca
pozdrav svima

- - - - - - - - - -

20085892.jpg

- - - - - - - - - -

20085891.jpg

Nazad
Vrh