OVNOLIKI KUNICI

@bsanji Ti kao da si vidovit :haha: mozda i jesu sestre vidis da lice :osmeh: :ppozdrav:

Porodica lakocemo u ovom hladnom vremenu (lako nama kaD IMA ko danas sluzi i ugoduje mi samo grickamo i uzivamo) ali samo sto nije :cool:

Poslednja izmena od urednika:
Hvala Brankojlo i Zima gde ste stari kunicari nemoj danas rastuzi ova hladnoca samo napred bas uzivam nego sta sta bi drugo kome u krvi kunicarstvo taj zna o cemu pricam..:ppozdrav:

Bsanji !
Daj jos koju sliku (nemoguce da ima samo dva u leglu:osmeh:)
:ppozdrav:

Mlada zenka nekih 2,5 meseci
2ikr2qe.jpg

29pycl5.jpg

Nena sestra
2eatd0j.jpg

wlaid.jpg

I njihov brat blizanac
35am2qo.jpg

2zptxyb.jpg

Kako vam se cine ovi kunici imam ih oko 30 raznih uzrasta

Pozdrav uzgajivacima!
Ranije sam kao klinac drzao novozelandske kunice!
Sad bih opet da zametnem par komada i tu izbor nikako pored ovnolikih nemoze proci!
Slike su strava!
Gde mogu nabaviti 2-3 para, najradje razlicite, po vasem misljenje kvalitetne kunice!
Pozdrav i hvala unapred!

Ja nesto i nisam bio ljubitelj ovnolikih kunica al ovi sto sam video od zime i bsanji su ekstra. Svaka cast na ovakvim kunicima.

Bsanji,svaka čast za havanu kunić odlične tipične ovnolike glave,dugog ,širokog ,dobro postavljenog uha .Kunić bez vrata sa ravnom leđnom linijom ,dobre širine tela sa izuzetnim zadnjim delom ,dobre boje.Izuzetan kunić

---------- Poruka napisana 01-04-12 u 21:53 ---------- Prethodna poruka je 30-03-12 at 22:39 ----------

---------- Poruka napisana u 21:55 ---------- Prethodna poruka je at 21:53 ----------

Cestitke za ovakav primerek ovnolikog kunica i naravno za prezentaciju istih.(jedino mi je zelja u kojim slucajem da vidim uzivo)

Nazad
Vrh