OVNOLIKI KUNICI

Toma13,probaj dečka izvitaminizirat sa AD3E kapljicama(stavi mu u vodu za piče 2-3x u tjednu)i svaki dan ga stavi iz kaveza da šeta oko pola sata ako možeš,i stavi mu zob umjesto ječma,pa možda se probudi,jel si mu proverio muda?koliko je star dečko?
sretno,pozdrav

Poslednja izmena od urednika:
156471_438823676175365_1086182720_n.jpg
Gajo ovo je taj muzjak o kom smo pricali

Podmladak

Evo bar nesto od mene dok se ne snadjem za aparat.
2ntikd0.jpg

6jlgk1.jpg

2h579qp.jpg

Pozdrav prijatelji!
Srce mi je puno kada vidim da se nesto radi,mislim kada vidim malene to je uspeh a ne tamo neki pehari i sl.
Nista lepse kada maleni trce po kavezima(moje misljenje).:ppozdrav:

Nije havana nego madagaskar, ali trenutno su u fazi linjanja i boja se dosta mijenja...

Papir trpi sve a pravo stanje se nezna ni tamo nije kao sto je nekad bilo pise ko sta stigne u rodovnike kao i kod nas!

- - - - - - - - - -

Ovo je kunic koji je ocenjen sa 96.5 boda i sanpion ovnolike rase na drzavnoj izlozbi zivotinja u Nitri u Slovackoj. ::super::
121d4xk.jpg

Nadam se da se vlasnik kunica nece ljutiti na mene ako ikad u zivotu vidi ovu sliku na forumu u sta cisto sumnjam :haha:

Pitanje za sve odgajivace velikih pasmina a posebno ovnolikih,kad se planira,da se jednog mladog ostavi za razplod,u kojoj dobi ga ga odvojite od gnjezda,i sa koliko m.,postigne onu željenu težinu recimo bar onaj minimum po standardu 5,5 kg?
Pozdrav svima

Još jedno pitanjce, smeta li ovnolikima drvena rešetka (letve rešetke su oko 5 cm široke) ili mora biti puni pod?

Novi narastaj

Zaglavila tema pa da malo pokrenemo!:osmeh:
w2m2cm.jpg

fz7nva.jpg

dxedlk.jpg

29127lw.jpg

- - - - - - - - - -

Nastavak!:osmeh:
ehk6c0.jpg

2j501a1.jpg

2czqbv6.jpg

Toliko od mene pozdrav!:ppozdrav:

Moja madagaskar zenka, molio bi i za preporuku kupio bih muzijaka od 4 do 6 meseci pomogucstvu madagaskar boje i da je u potezu autoput nis beograd da bi moglo da se salje autobusom hvala.
avbpx.jpg
1220x3t.jpg

Nazad
Vrh