OVNOLIKI KUNICI

Poziv stoji u svakom trenutku, organizuj se pa se vidimo

Podmladak!

Evo neki novi klinci ,malo da osvezimo temu:osmeh:
hw0som.jpg

246t1k9.jpg

2lclpg6.jpg

2003dj8.jpg

rjqww0.jpg

29w715j.jpg

Evo izvinjavam se sto nisam ostavio nikakav tekst sa slikama ali juce nesto sam pokusavao sa mobilnim telefonon i samo mi slike prebacio .Ali evo da dopisem kunici ovi interesantni klempe su okoceni 14.04.2012 pa proveravam dali su na vreme pustili uvo inace drugi izlazak iz kotilice.Inace slabo smo aktivni na forumu nije valda da samo ja i Gaja povremeno radimo ili svi drze tajno svoje adute.Pozdrav svim ljubiteljima ove predivne rase kunica.:ppozdrav:

Poslednja izmena:
Bsanji!
Malci su prelepi ............svaka cast:ppozdrav:
Imam samo jednu zamerku,napisi nesto o njima .
(znam da slike govore sve ali bar starost :osmeh: )
Pozdrav!

Evo jos neke fotke od brace(s babine linije:osmeh::osmeh:)

zbog ovakvih slika i prelijepih primjeraka sam prestao s uzgojem ove rase:udri:.Nisam uspjevao dobiti ni upola lijepe kao ovi, od mlađih ženki, a stara ženka koja je odgajala prekrasne primjerke (skoro kao ovi :) )je jadnica od starosti pobrkala kalendar u svojoj glavi i sve počela raditi naopačke.(Zadnjih par legala pogazi prvog dana i nakon 5 dana se očupa)
bilo kako bilo-najljepša rasa kunića
pozdrav!!!

žećo
user-offline.png
Bez obzira sto si odustao od ove rase (sto mi je jako zao) drago mi je sto si prokomentarisao ove prelepe kunice.
Veliki je uspeh kada u jednom leglu ogajivac ima jedan izlozbeni primerak a ovde ce izgleda biti svi (moje licno misljenje).
Bsanji !
Samo napred:bravo::ppozdrav:

Svaka cast za stvarno su lepi primerci.
I ja sam razmisljao da ih nabavim ali nemogu u mojoj okolini pa i sire da nadjem kvalitetne.

Pozdrav prijatelji !
Evo ija uzivam u ovim prelepim fotografijama i nadam se da cu i ja (jednoga dana) imati ovako kvalitetne kunice .
Sve reci hvale Gaji i Bsanji za kvalitet!:bravo::ppozdrav:

Jesu prelepi nadam se da ce jednog dana i moji biti takvi! Pozdrav za sve odgajivace!

Pozdrav svim odgajivacima ove predivne rase kunica.Bas se radujem sto smo probudili ovu temu jedino mi jako zao sto je žećo odustao od usavrsavanja i unapredivanja ove rase jer jeste ovaj nas put dosta tezak ali ako volimu ovu rasu sto dane ko kolko moze samo bitno sto vise nas da se sluze i zajednickim naporom i pomocima napred.Jer nemojte misliti da ako uvezete iz Nemačke odličnog primerka daje to zasluga samo jednog odgajivača nego kolko tolko su sluzni jer presvega tuje i ogrovno kunicarsko druzenje i razmena iskustva i klub sto da ne i medju nama klub Ljubitelja Ovnolikih kunića.

Pozdrav odgajivaci Branko, Gajo i ostali nesto ste mi neaktivni pa zar samo Bsanji treba da stavlja slike dajte ljudi aktivirajte se malo :haha: :ppozdrav:

Nazad
Vrh