jel to dobro napiso 960 hiljada din ili 96 hiljada dinRatarske kulture ne osiguravam...paprika je ove godine izasla 960000 za 5,25ha. Po meni presupo. Dobro cu razmisliti sta za sledecu godinu, bilo ili ne bilo subvencije...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
jel to dobro napiso 960 hiljada din ili 96 hiljada dinRatarske kulture ne osiguravam...paprika je ove godine izasla 960000 za 5,25ha. Po meni presupo. Dobro cu razmisliti sta za sledecu godinu, bilo ili ne bilo subvencije...
Па после прошлогодишњег леда у Руском Крстуру где је лед нагрдио све усеве, многе осигуравајуће куће су дебело испушиле. И дигле су цене осигурања паприке јер су људи добре паре узели. И сада ако имаш преко 80% штете мораш да пред њима уништи остатак усева.
Осигуравајуће куће су реосигуране у иностранству, не раде они никада у губитку.Da, osiguranja su podigla cene u nebesa i tako pokrili gubitke od prošlogodišnje oluje. Eh kada bi mi mogli da podignemo cenu kukuruza na jedno 50-ak dinara radi saniranja posledica ovogodišnje suše gde bi nam bio kraj.
Cek,ne zuri cekamo prvo datumSvaka ti dala i mlada i stara.
Zensko je u pitanjuSvaka ti dala i mlada i stara.
Na žalost nije krenulo niti se zna da li će uopšte biti poziva za osiguranje. Ovde ni zvanične informacije ne znače ništa a o nezvaničnim da ni ne govorimo.Nezvanična informacija, iz osiguravajuće kuće, od 02.12. kreće