Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Како нема рефакције за гориво?Nema subvencije za osiguranje, nema refakcije za gorivo a umesto potpisanih 17.000 za sertifikovano seme ide 10.000 ne znam tačno za šta. Kad se sve sabere i podeli ispada presipanje iz šupljeg u prazno. Sistem subvencionisanja gde se nikada ne zna šta će biti, kada i koliko je sasvim besmislen. Sa takvom postavkom domaća poljoprivreda nema velike šanse sa inostranom konkurencijom. Cela priča oko e-agrara i subvencija je totalno neozbiljna, čista improvizacija mi uvek i u svemu moramo da ispadnemo smešni.
Ako se Marko odnosi na mene, ono što sam radio i u čega sam upućen, to znam i kažem. Ono što sam načuo, kažem da sam načuo, tako da tu nema trt-mrt, samo trt.Aca je čovek sa jakim informacijama.
Ti neki dousnik haPo informacijama koje imam javni poziv će biti raspisan 24. decembra.