Osiguranje poljoprivrednih useva.

Da li ćete osigurati neke useve ove godine

• Ukupno glasača
    149
Lik iz Dunava kaze da ce ove godine biti drugacije,tj da mi necemo morati da unosimo podatke(za sta mi je sve jedno,dva minuta posla)

Sumnjam ali ne isključujem, kod nas je sve moguće, pa i to. Mada sam se ja malo i pomučio prošle godine jer sam imao 36 Polisa i 36 Potvrda, skeniraj sve pa unosi jenu po jednu...Mada, nije ništa svemirsko da ne može, jedino je bio problem kad je sistem pukao, pa sve iz početka.

A sta sa ovima sto su menjali setvenu, zbog prodaje ili nekih drugih stvari, i sada javljaju iz osiguranja, parcela nije vidljiva u eagraru.

Nadam se da je istina...
b27b0860584d97057b891a27a9bd9479.jpg

Sent from my SM-S928B using Tapatalk

Nema subvencije za osiguranje, nema refakcije za gorivo a umesto potpisanih 17.000 za sertifikovano seme ide 10.000 ne znam tačno za šta. Kad se sve sabere i podeli ispada presipanje iz šupljeg u prazno. Sistem subvencionisanja gde se nikada ne zna šta će biti, kada i koliko je sasvim besmislen. Sa takvom postavkom domaća poljoprivreda nema velike šanse sa inostranom konkurencijom. Cela priča oko e-agrara i subvencija je totalno neozbiljna, čista improvizacija mi uvek i u svemu moramo da ispadnemo smešni.

Nema subvencije za osiguranje, nema refakcije za gorivo a umesto potpisanih 17.000 za sertifikovano seme ide 10.000 ne znam tačno za šta. Kad se sve sabere i podeli ispada presipanje iz šupljeg u prazno. Sistem subvencionisanja gde se nikada ne zna šta će biti, kada i koliko je sasvim besmislen. Sa takvom postavkom domaća poljoprivreda nema velike šanse sa inostranom konkurencijom. Cela priča oko e-agrara i subvencija je totalno neozbiljna, čista improvizacija mi uvek i u svemu moramo da ispadnemo smešni.
Како нема рефакције за гориво?
Биће и за осигурање али се све развукло и лагано улазимо у нову годину. Што би стари рекли стрпљен-спасен!

Aca je čovek sa jakim informacijama.
Ako se Marko odnosi na mene, ono što sam radio i u čega sam upućen, to znam i kažem. Ono što sam načuo, kažem da sam načuo, tako da tu nema trt-mrt, samo trt. :nono:
Zadnjih 6-7 godina, pored obligacia i finansija..., radim osiguranje životinja ( brojleri) i podnosim zahtev za subvenciju po tom osnovu, tako da to znam " u bobu".

Nazad
Vrh