Osiguranje poljoprivrednih useva.

Da li ćete osigurati neke useve ove godine

• Ukupno glasača
    149

Kad se ide dalje navodi na pravilnik iz 2023. tako da je izgleda sve isto ostalo kao prošle godine.
Sve je ostalo isto.

I meni pise da polisa trenutno nije dostupna i da su podaci u obradi, zvao sam i agenta osiguravajuce kuce, kaze da su oni sve poslali i da probam kasnije u toku dana, da ima jos njih koji su se zalili. U pitanju je Dunav osiguranje

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока

Jel to tako treba da prikaze?
b97625ad47ddcd2d72dc64f0cf632036.jpg

Sent from my 2107113SG using Tapatalk

Slikao sam telefonom,prebacio na komp i sad kad ubacim,ne pokaze sliku nego kao word
0c4dcf9b6e10fa97f7326cfe93cd2e4b.jpg

Dobio sam od osiguranja 3 strane da li sve tri strane saljem ?

Sent from my SM-A525F using Tapatalk

Slikao sam telefonom,prebacio na komp i sad kad ubacim,ne pokaze sliku nego kao word
0c4dcf9b6e10fa97f7326cfe93cd2e4b.jpg

Ako niste podneli zahtev

Vidim da je format .jpg a pokazuje kao da je .dos

Pošaljite te slike sa telefona na vaš e-mail (Pa onda se logujte na taj mail preko računara i preuzmite slike). Toisto može da se odradi i na Viber (Moje beleške) pa se onda instalira Viber na računar.

Ako niste podneli zahtev

Vidim da je format .jpg a pokazuje kao da je .dos

Pošaljite te slike sa telefona na vaš e-mail (Pa onda se logujte na taj mail preko računara i preuzmite slike). Toisto može da se odradi i na Viber (Moje beleške) pa se onda instalira Viber na računar.
Tako sam i odradio,slikao pa poslao na mail i preko kompa ubacio

kod mene se prikazuje kao slika ja mislim da je to sve ok tako mi je prošlo, prihvatio obaveštenje u e sandučetu i odma dobio potvrdu o primljenom zahtevu

Ni kod mene se slike ne vide, isto je kao kod kolege...

Sent from my SM-A525F using Tapatalk

Nazad
Vrh