Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sve je ostalo isto.Расписан јавни позив за подстицаје за премију осигурања усева, плодова, вишегодишњих засада, расадника и животиња - Управа за аграрна плаћања
Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде – Управа за аграрна плаћања расписала је Јавни позив за подношење захтева за остваривање права на подстицаје за управљање ризицима кроз премију осигурања усева, плодова, вишегодишњих засада, расадника и животиња за 2024. годину. Захтеви се...uap.gov.rs
Kad se ide dalje navodi na pravilnik iz 2023. tako da je izgleda sve isto ostalo kao prošle godine.
Da.Dobio sam od osiguranja 3 strane da li sve tri strane saljem ?
Sent from my SM-A525F using Tapatalk
Ako niste podneli zahtevSlikao sam telefonom,prebacio na komp i sad kad ubacim,ne pokaze sliku nego kao word
Sent from my 2107113SG using Tapatalk
Tako sam i odradio,slikao pa poslao na mail i preko kompa ubacioAko niste podneli zahtev
Vidim da je format .jpg a pokazuje kao da je .dos
Pošaljite te slike sa telefona na vaš e-mail (Pa onda se logujte na taj mail preko računara i preuzmite slike). Toisto može da se odradi i na Viber (Moje beleške) pa se onda instalira Viber na računar.
Probajte da preuzmete te fajlove direktno sa podnetog zahteva pa vidite da li se prikazuje slika.Tako sam i odradio,slikao pa poslao na mail i preko kompa ubacio
Probajte da preuzmete slike sa podnetog zahtevaA ja podneo vec zahtev,kako sad da ubacim slike?