Osiguranje poljoprivrednih useva.

Da li ćete osigurati neke useve ove godine

• Ukupno glasača
    151

Kad se ide dalje navodi na pravilnik iz 2023. tako da je izgleda sve isto ostalo kao prošle godine.
Sve je ostalo isto.

I meni pise da polisa trenutno nije dostupna i da su podaci u obradi, zvao sam i agenta osiguravajuce kuce, kaze da su oni sve poslali i da probam kasnije u toku dana, da ima jos njih koji su se zalili. U pitanju je Dunav osiguranje

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока

Jel to tako treba da prikaze?
b97625ad47ddcd2d72dc64f0cf632036.jpg

Sent from my 2107113SG using Tapatalk

Slikao sam telefonom,prebacio na komp i sad kad ubacim,ne pokaze sliku nego kao word
0c4dcf9b6e10fa97f7326cfe93cd2e4b.jpg

Dobio sam od osiguranja 3 strane da li sve tri strane saljem ?

Sent from my SM-A525F using Tapatalk

Slikao sam telefonom,prebacio na komp i sad kad ubacim,ne pokaze sliku nego kao word
0c4dcf9b6e10fa97f7326cfe93cd2e4b.jpg

Ako niste podneli zahtev

Vidim da je format .jpg a pokazuje kao da je .dos

Pošaljite te slike sa telefona na vaš e-mail (Pa onda se logujte na taj mail preko računara i preuzmite slike). Toisto može da se odradi i na Viber (Moje beleške) pa se onda instalira Viber na računar.

Ako niste podneli zahtev

Vidim da je format .jpg a pokazuje kao da je .dos

Pošaljite te slike sa telefona na vaš e-mail (Pa onda se logujte na taj mail preko računara i preuzmite slike). Toisto može da se odradi i na Viber (Moje beleške) pa se onda instalira Viber na računar.
Tako sam i odradio,slikao pa poslao na mail i preko kompa ubacio

kod mene se prikazuje kao slika ja mislim da je to sve ok tako mi je prošlo, prihvatio obaveštenje u e sandučetu i odma dobio potvrdu o primljenom zahtevu

A ja podneo vec zahtev,kako sad da ubacim slike?

Probajte da preuzmete slike sa podnetog zahteva
b97625ad47ddcd2d72dc64f0cf632036.jpg

Idete na izmenu podnetog zahteva

Ako se slike ne vide dobićete svakako obaveštenje kada bude pisalo u radu (Naravno kada pozovete 0800 106 107)

Ni kod mene se slike ne vide, isto je kao kod kolege...

Sent from my SM-A525F using Tapatalk

Nazad
Vrh