bot eliminator
Član
Ništa oni ne moraju, ne postoji rok za obradu zahteva možda će završiti do javnog poziva po hektaru a možda i neće.Ovo veze sa mozgom nema. Jedino je dobro sto onda moraju da zavrse povracaj do javnog poziva za hektare.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ništa oni ne moraju, ne postoji rok za obradu zahteva možda će završiti do javnog poziva po hektaru a možda i neće.Ovo veze sa mozgom nema. Jedino je dobro sto onda moraju da zavrse povracaj do javnog poziva za hektare.
ja sam dve parcele obrisao pre podnošenja zahteva, jer je ugovor istekao prvog novembra, ta zemlja se prodala a novi vlasnik je tražio puno za arendu, pa smo odustaliJel znaci da ko je obrisao parcele posle podnosenja zahteva sve ok?
I to sam pitao, da li da ostavim kako je bilo pa da samo daju rešenje za preostale parcele ili da izmenim, kaže da je bolje da izmenim.Zasto bi ti menjao, mislim da ne mogu da odbiju ceo zahtev, nego da daju resenje za preostale parcele, a za te dve da obrazlože žašto su odbili i umanjili iznos, pa onda žalba. Ovako ce da bude po tvojoj izmeni zahteva i nema sta da se zalis.
"Izmeni zahtev" koristis ako si nesto pogresio ili hoces da dodas jos nesto dodatno, ali da ispravljas ispravan zahtev, malo je bzv.I to sam pitao, da li da ostavim kako je bilo pa da samo daju rešenje za preostale parcele ili da izmenim, kaže da je bolje da izmenim.
Na kraju krajeva koja je svrha opcije "izmeni zahtev", ako ne sme da se koristi
Koliko se razumem, u svakoj situaciji imam pravo na žalbu
Podelio sam svoje iskustvo, ostali neka rade kako misle da je najbolje
Kada hoces da trazis setvenu strukturu, postoji opcija setvena struktura na dan i dobijes setvenu strukturu na taj dan, bez obzira sto si menjao, tako da uvek može da se dobije setvena struktura za odredjeni datum.Ceo problem je nastao zato što po prvi put osiguranje nije isplaćeno u kalendarskoj godini nego je preneto u narednu. Teško je funkcionisati bez dovoljnih kapaciteta, ljudskih resursa, sredstava...
Po meni ne mogu da ti odbiju, jer je ta parcela na dan osiguranja bila na tvom gazdinstvu, a verovatno je bila i do kraja perioda osiguranja i uvek moze da se izvuce setvena struktura na odredjen datum.Al nemam pravo na povraćaj za te dve parcele, jer sam ih obrisao iz e-agrara, bez obzira što je plaćeno osiguranje za njih... znači iz ugla te operaterke što mi se javila, moj zahtev nije bio ispravan
Šta sada mogu da mi napišu kao razlog odbijanja, sve je čisto?
Onako su mogli da mi napišu da s eodbija, jer tražim povraćaj za parcele koje nisu u e agraru.
Tamo su neznalice, da je srece da imaju filozofijuMislim, razumem ja i tebe, ali oni tamo imaju neku svoju filozofiju i to je to
Svakako radi kako mislis da treba da radis, ali mislim da nema smisla ovo sto kazu.Al nemam pravo na povraćaj za te dve parcele, jer sam ih obrisao iz e-agrara, bez obzira što je plaćeno osiguranje za njih... znači iz ugla te operaterke što mi se javila, moj zahtev nije bio ispravan
Šta sada mogu da mi napišu kao razlog odbijanja, sve je čisto?
Onako su mogli da mi napišu da se odbija, jer tražim povraćaj za parcele koje nisu u e agraru.
Ako u zahtevu ne stoje te parcele neće biti problema.Jel znaci da ko je obrisao parcele posle podnosenja zahteva sve ok?
Stoje u zahtevu i obroiane su nakon podnosenja zahteva.Ako u zahtevu ne stoje te parcele neće biti problema.