Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Do momenta podnošenja.Nije smela da se menja struktura setve kao i da se parcele koje se osiguraju do momenta podnošenja zateva brišu iz gazdinstva.
Imas parcelu gde je do 1.11.bio kukuruz, a posle tog datuma psenica. Nisi prijavio prenu, a duzan si, u problemu si. Ko je kriv?Za menjanje strukture setve se ima vremena
Prekjuče ovde kod nas u okolini vršljala "poljoprivredna" inspekcija, da tako kažem. Bili i kod mog kuma, igrom slučaja bio i ja tamo pa video. Utvrđeno je dosta nepravilnosti između ostalog i oko tih subvencija-zakupa. Šta će biti dalje videćemo.
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Inspekcija počela da radi svoj posao, još kad i oni naguze tamo gde treba (posle onih prvih), ima svi da idu kao da su jahali konje a ne džondireve.
@Peet znaću tačnije za koji dan, znam samo da su gledali papire i da su odlazili na parcele na kojima je iz nekig razloga u toku godine menjana setvena struktura.....
Čuo sam se malo pre sa njim, kaže najveći problem su preorani pašnjaci. Kaže tu će da bude belaja.
Moj rodjak je obrisao parcele,isto sve uredno predano.Rezultatarcele kao da nisu ni postojale na njegovom pg.Ta suma koja je trebala da se dobije sa tih parcela kao da nije ni uneta...Sačekaj rešenje da je prihvaćen zahtev i onda rešavaj ostalo,jer će ostati bez povrata.Ja imam novi zakup gde je zakupodavac osigurao useve i predao sve uredno. Šta tu sada raditi dali da briše parcele i ubacim ih u moje gazdinstvo.