Osiguranje poljoprivrednih useva.

Da li ćete osigurati neke useve ove godine

• Ukupno glasača
    149
Wiener städtische polisa.
Juče podneo u 11 sati sve prošlo bez problema.Sa Dunavom sam se razišao zbog bezobrazluka i bahaćenja sa njihžove strane.

Kod drugara nije prihvatilo juce kod Dunava kad je odvojen onaj zadnji broj kao sto je na polisi. Posle stavio spojeno i prihvatilo iz prve. Ja sam uvece podneo i poucen njegovim iskustvom stavio spojeno i nije bilo problema. Polisu i potvrdu sam slikao, nisam skenirao i takodje sve prihvatilo

U sup
Kakva glupost. Znaci i ako je istekao zakup sa nekim i onda ne moze. Pa tog datuma kad ti je istekao zakup ti si skinuo usev koji je bio osiguran. Opet kazem osiguravaju se usevi a ne parcele. Ja bih se ćerao sa njima samo tako. Bas bih voleo da vidim tog pametnjakovica koji je to smislio i da cujem njegovo obrazlozenje.
U suštini ne vedi mi da teram do kraja pošto ću svakako na drugoj polisi ispucati 100.000. Taj deo sam zaboravio da je max 100.000 tako da mi ne znači i da mi priznaju :D

Малопре поднео захтев,
Ђенерали осигурање. Отишао код њих у канцеларију и они ми све одрадили,моје је да седим и чекам новце. Сарадња на нивоу.

Winer osiguranje, jedna polisa se vidi druga ne vidi od prvog dana. Da li da kontaktiram osiguranje ili e agrar? Ili cemo opet dobiti odgovor da se nista ne brinemo jer ako ne dobijemo za ovu za narednu godinu cemo sigurno dobiti...

Winer osiguranje, jedna polisa se vidi druga ne vidi od prvog dana. Da li da kontaktiram osiguranje ili e agrar? Ili cemo opet dobiti odgovor da se nista ne brinemo jer ako ne dobijemo za ovu za narednu godinu cemo sigurno dobiti...
Prvo kontaktirajte Agenta osiguranja i ako kaže da je sve uredu i da nije do njih, onda kontaktirajte eAgrar na ovaj besplatni broj telefona 0800 106 107.

Nazad
Vrh