Osiguranje poljoprivrednih useva.

Da li ćete osigurati neke useve ove godine

• Ukupno glasača
    149
Meni covek iz Dunava podneo zahtev i proso je odmah,cak nisam ni iso u kancelariju,pustio sam ga na e agrar i on mi sve zavrsio

Mene zvao lik kod koga sam osigurao, ja mu dozvolio da uđe u e agrar on podneo zahtev i ubrzo nakon toga stiglo u e sanduce rešenje.E sad čekam Sinišu Malog da donese pare.

Trenutno je problem za polise Dunav osiguranja.

Mene zanima kako će se podneti regres za državne parcele koje su osigurane ali se više ne nalaze u eAgraru jer je ugovor za državnu zemlju istekao 31.10. i automatski su uklonjene. Da li je neko imao sličan slučaj?
Sada kada konačno hoće da povuče polisu da se javim opet u vezi parcela koja se ne nalaze više u vašem eAgraru.

Kada povuče polisu izlistaće vam i parcele koje nisu više u eAgraru (istekao ugovor) a osigurane su polisom, tada ih manuelno štiklirate sve pojedinačno i u dopuni zahteva prikačite setvenu strukturu na dan 31.09.2024. i ugovor za te parcele.

Mislim da bi to trebalo da bude dovoljno, sam sistem je okej urađen. Najviše su me iznervirali radnici kol centra koji su me ubeđivali do upravo to zbog sistema nije moguće a deluje mi da jeste

Nazad
Vrh