Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Za kolege koje su imale isti problem kao i ja, kontaktirao sam UAP i rekli su mi da je to problem do osigiravajuce kuce, pojurio sam i njih i na kraju mi je agent podneo zahtev, sta su radili ne znam, uglavnom podneo sam zahtev.Meni konstantno ovu gresku izbacuje, kao da polisa i ne postoji
Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока
Pa imaju vremena verovatno nisu obavešteni da je konkurs otvoren a traje do 31.12Dunav ne radi jos uvek. Bar kod nas. Tako je bilo i prosle godine.
Jesam dobio sam. Pa i meni je logično da smem da ih koristim i sad.Lagano a zasto ne bi imao pravo na regres za osiguranje kad je to uradjeno za kulturu na toj parceli? Dakle osiguran je usev a ne parcela. Jesi dobio subvencije po ha za te parcele?
Ne može da se koristi sa osiguranje, sad su me zvali iz UAP.Lagano a zasto ne bi imao pravo na regres za osiguranje kad je to uradjeno za kulturu na toj parceli? Dakle osiguran je usev a ne parcela. Jesi dobio subvencije po ha za te parcele?