Osiguranje poljoprivrednih useva.

Da li ćete osigurati neke useve ove godine

• Ukupno glasača
    149
U Subotici su lepo rekli da je osiguranje jedina mera koja moze da se dobije i od opstine i od republike. Dobio licno i prosle godine.

Sent from my SM-A546B using Tapatalk

Meni konstantno ovu gresku izbacuje, kao da polisa i ne postoji
8196b22aaa959dbf71af9a6bfe2a4ec5.jpg

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока
Za kolege koje su imale isti problem kao i ja, kontaktirao sam UAP i rekli su mi da je to problem do osigiravajuce kuce, pojurio sam i njih i na kraju mi je agent podneo zahtev, sta su radili ne znam, uglavnom podneo sam zahtev.

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока

Jel.neko pitao UAP one slike od polisa što se ne vide u zahtevu kao formati slike nego kao world dokument?da li to može da prodje tako ili ih treba konvertovati u neli drugi format? Šta se ubacuje u onu treću stavku kao.dopuna zahteva to.ne razumem. ako.sam ubacio polise i da su isplaćene šta onda ostaje za taj treći ili tu onda ne mora ništa.

Poslednja izmena:
Trenutno je problem za polise Dunav osiguranja.

Mene zanima kako će se podneti regres za državne parcele koje su osigurane ali se više ne nalaze u eAgraru jer je ugovor za državnu zemlju istekao 31.10. i automatski su uklonjene. Da li je neko imao sličan slučaj?

Istekao mi je ove godine zakup za 15ak parcela državnih, a bile su osigurane. Namerno sam ih stavio na posebnu polisu, i sad kad učitam polisu prepozna polisu, ali kaže da ih nema u mom RPG. Mogu ručno da ih čekiram onda ih računa za podsticaj za premiju. Da li smem da ih čekiram?

Lagano a zasto ne bi imao pravo na regres za osiguranje kad je to uradjeno za kulturu na toj parceli? Dakle osiguran je usev a ne parcela. Jesi dobio subvencije po ha za te parcele?

Prošle godine kod mene je polisa Dunava isto bila nevidljiva a posle nekoliko dana se pojavila. Problem je u tome što ove godine poziv kasni i kratko traje. Ne vih više rizikovao sa Dunavom sva osiguranja normalno funkcionišu samo kod njih svake godine problemi. Državni posao, šta da se radi....

Nazad
Vrh