ja koji se ne razumem, odma bih pomislio da ironman nije u pravu jer nije izneo NI JEDAN argument.
U pravu si
Oni koji se ne razumeju mogu to tako da shvate, tj da bi se pravilno shvatilo neophodan je bar neki minimum predznanja
Evo za vas koji ne posedujete taj potrebni muinuimum.
Npr, zasto sam tvrdio da je budalastina tvrdnja da se piramidalna i poboljsana piramidalna kruna razlikuju samo u polozaju grana.
Poboljsana piramidalna je zapravo kompromis izmedju kotlaste i piramidalne jer se osnovni element piramidalne kod poboljsanje UKLANJA. ODSECA, ODSTRANJUJE, NEMA GA.
Dakle u periodu formiranja te krune ona sluzi da se iz nje formiraju bocne grane i iznad poslednje bocne ona se SECE
Zasto je glupost tvrdnja o 3, 4 sprata kod piramidalne?
Zato sto kod nje ne postoje nikakvi spratovi vec se bocne grane rasporedjuju spiralno oko osovine.
Zasto je glupost ono sa dezinfekcijom makaza na nacin kako je znalac opisao:
Zato sto se dezinfekcija makaza vrsi da bi se sprecilo sirenje bolesti sa bolesne na zdravu biljku. Ako se u zasadu nalaze bolesne ili sumljive biljke moguce je da odsecanjem bolesne grane na makazama ostane patogen koji cemo tako preneti na zdravu. Da bi se to sprecilo vrsi se dezinfekcija makaza.
Ali vrsi se posle orezivanja svake ili bar svake sumljive biljke tako sto se makaze potope u neki dezinficijes koji rezac nosi sa sobom. To se preporucuje kod npr bakteriozne plamenjace jer se nikada ne moze biti sigurno da li se zaseklo na zdravom delu.
Dezinfekcija kad se dodje kuci je zajebancija.
Zasto je laz 150 orezanih odraslih stabala sljiva malim rucnim makazama?
To moze da razume samo neko sa onim minimumom sa pocetka, zao mi je ako ti ne uspevas.
A sad mi reci koje argumente koristi taj tvoj znalac?
Argumente tipa , ma znam ja, ma ja tako radim, ma ja sam sveznalica, ma ima da buide kako ja kezem inace pocinujem da vredjam na licnoj osnivi, izvini, ja ne priznajem.
A odgovori on na pitanje, odgovori. Jedva ceka da odgovori izgleda kako bi se pokazao znalcem.
Samo, problem je sto su ti odgovori uglavnom netacni.
I vrlo bih voleo da se taj znalac malo upusti u argumentaciju koju on uvredama pokusava da izbegne.
Nece jer ne sme.
Nece jer zna da ne zna.
Nece jer MENE KOPIRA I KORISTI ONO STO JE NAUCIO IZ MOJIH KOMENTARA.
Cesto vrlo pogresno jer ni on ne moze daq shvati
Hoces da to dokazem, NEZNALICE Fruitboy, npr ono oko izolacije vrsnog pupuljka za koju ti kazes da ona podrazumeva uklanjanje istog a ima toga jos?