Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dragojlo je napisao(la):Ovo je jaca rezidba po sistemu do zemlje
Dragojlo je napisao(la):Ovo je jaca rezidba po sistemu do zemlje
ironman je napisao(la):Čitam iz knjige ali nije detaljno objašnjeno: "postoje dva oblika kotlaste krune i to: obična i poboljšana.
Postoje.
Jeste sa razlogom ali nekoga sad treba pitati sto je tako zasadio.Bećarina pusta je napisao(la):Dragojlo je napisao(la):Ovo je jaca rezidba po sistemu do zemlje
Ali s razlogom je odrađena takva "rezidba". Razmak unutar reda je bio 2 m, a sad je 4 m.
Koja bi bila razlika?
FruitBoy
Sve ostalo nije toliko bitno!
Nije prepucavanje vec argumentovanje onoga sto pisem.matke. je napisao(la):Polako ljudi spustite loptu, i nije ovo nesto za vaša prepucavanja, imate pp, tel, e-mail pa sredite to ko koliko zna, zaista mi ostali ne treba ovo da čitamo, jer nas apsolutno ne zanima, i pazite na , sada sam i ja morao u njega !
Bećarina pusta je napisao(la):@ironman: Gusta sadnja je išla na nagovor osobe koja je prodala sadnice. Mislim da detalje netrebam objašnjavat, odnosno zašto se onda išlo na veći broj sadnica po jedinci površine.
Uglavnom promašena investicija.