Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.

Sutra ujutru ako stegne ja picim.Peet je napisao(la):I na -5 ako drzi 2-3 dana ne mozes vise orati. Mada tamo u ataru Vladimirovca mozda bi i moglo jer se radi mnogo, mnogo, mnogo... lakse nego kod nas.
. Ni gume mi nisu baš nove 

Fergusona nebi dao ni za Zetora, ni Torpeda, ni VTZ-a... samo zbog hidraulike (i ajnšlaga, jel).
Uglavnom onaj komad željeza koji kad stisneš blokadu ima ulogu da "ugura" onaj "bibak" u kućište diferencijala, i na taj način ukopča blokadu, bio je potrošen i nije mogao dovoljno pogurati taj bibak unutra i kandža nije mogla dobro uzubiti. Nakon što sam malo "nasro" materijala sa elektrodom, fino obrusio i sastavio blokada je radila samo tako te se moglo početi sa oranjem. Probaj vidjeti jer ti uzubljuje do kraja, pa jel treba naštimati hod poluge, jel treba možda navarivati ko kod mene ili rasklapati diferencijal. Svakako pogledaj na kolko su ti napumpane zadnje gume (bolje da su na najmanjem dozvoljenom tlaku) jer ako su prepumpane zna bit problema kod oranja u takvim uvjetima. Za pravilno korištenje IMT-ove hidraulike neću te ni pitati jer mislim da znaš kako se ona koristi u oranju.