Bećarina pusta
Član
Odg: Oranje....
Ratarhr jel tebi plug dobro uštiman? Nekako mi izgleda da neore njaljepše.
Ratarhr jel tebi plug dobro uštiman? Nekako mi izgleda da neore njaljepše.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pravo da ti kažem nezznam ako mislis na zadnju sliku tu sam toaćk okrenio da ga mogu dublje pustit jer sam tu beraćem trag prosjeko pa nije dobro oro .. ali plug je uštimo kolega koji je dipl.ing poljoprivrede.. poluga je ravno stojala .. tj rasterećena je svaka brazda je isto hvatala .. nezznam sta tu nije dobro ??Bećarina pusta je napisao(la):Ratarhr jel tebi plug dobro uštiman? Nekako mi izgleda da neore njaljepše.
Oru samo veliki traktori sa prednjom vučom. Ko nema prednju vuču i visok traktor ne može ni da dodje do svake njive...Zoran0230 je napisao(la):ljudi kada gledam kako orete pa vam zavidim.
Da li neko ore na severu banata
Za ovakve uslove, oranje je solidno.Vidi se da u brazdi izbija voda,pa me interesuje kako drugačije uzorati nego kako može.ratarhr je napisao(la):Pravo da ti kažem nezznam ako mislis na zadnju sliku tu sam toaćk okrenio da ga mogu dublje pustit jer sam tu beraćem trag prosjeko pa nije dobro oro .. ali plug je uštimo kolega koji je dipl.ing poljoprivrede.. poluga je ravno stojala .. tj rasterećena je svaka brazda je isto hvatala .. nezznam sta tu nije dobro ??Bećarina pusta je napisao(la):Ratarhr jel tebi plug dobro uštiman? Nekako mi izgleda da neore njaljepše.
oldtimer je napisao(la):@diklofen
ako te ne mrzi,idi ori. ide odlícno! samo sto je prizor kao iz Hickokovog filma...
Prekjucer sam ovrsio na toj njivi jos 13 redi kukuruza koji su ostali ... a jucer poorano sve .. tako da je gotovo za ovu godinu tetak je za 24h oranja pooro 23kj tablu 12 sati je on oro 12 sati bratić .. tako da je zimsko oranje gotovo .. a potrošnja 20l/kj .. sto mislim i da nije puno ..kiraj je napisao(la):ratarhr je napisao(la):Pravo da ti kažem nezznam ako mislis na zadnju sliku tu sam toaćk okrenio da ga mogu dublje pustit jer sam tu beraćem trag prosjeko pa nije dobro oro .. ali plug je uštimo kolega koji je dipl.ing poljoprivrede.. poluga je ravno stojala .. tj rasterećena je svaka brazda je isto hvatala .. nezznam sta tu nije dobro ??Bećarina pusta je napisao(la):Ratarhr jel tebi plug dobro uštiman? Nekako mi izgleda da neore njaljepše.kiraj je napisao(la):Za ovakve uslove, oranje je solidno.Vidi se da u brazdi izbija voda,pa me interesuje kako drugačije uzorati nego kako može.ratarhr je napisao(la):Pravo da ti kažem nezznam ako mislis na zadnju sliku tu sam toaćk okrenio da ga mogu dublje pustit jer sam tu beraćem trag prosjeko pa nije dobro oro .. ali plug je uštimo kolega koji je dipl.ing poljoprivrede.. poluga je ravno stojala .. tj rasterećena je svaka brazda je isto hvatala .. nezznam sta tu nije dobro ??Bećarina pusta je napisao(la):Ratarhr jel tebi plug dobro uštiman? Nekako mi izgleda da neore njaljepše.