Odg: Oranje....
Jučer išao poorati dvije bašče, a jednu gazda isfrezao jesenas pa sam imao posla skidajući blato kad se nakupi na lijevi dio prednjeg trapa. Nekad je čak i blokirao prednji lijevi točak.
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Uglavnom oranje je išlo prvom brzom na 1700 o/min, sa blokadom i pravilnim korištenjem "prave" hidraulike. Svaka čast Massey-u na stvarno odličnoj hidraulici.
Fergusona nebi dao ni za Zetora, ni Torpeda, ni VTZ-a... samo zbog hidraulike (i ajnšlaga, jel).
No da neidem u OFF vratit ću se na temu.
@Dukej: Znam kako ti je bilo na oranju jer sam i sam to prošao. Zima, oranje smrznutog repišta koje je maaaalo popustilo, a oru Zetor sa prednjom vučom (i on je bez blokade teško išao) i IMT-560 koji u biti neore već šlajdra. Probam ukopčat blokadu i ona malo uhvati pa izbaci, pa nekad neuhvati, pa uhvati pa sranje u boji.
Uglavnom onaj komad željeza koji kad stisneš blokadu ima ulogu da "ugura" onaj "bibak" u kućište diferencijala, i na taj način ukopča blokadu, bio je potrošen i nije mogao dovoljno pogurati taj bibak unutra i kandža nije mogla dobro uzubiti. Nakon što sam malo "nasro" materijala sa elektrodom, fino obrusio i sastavio blokada je radila samo tako te se moglo početi sa oranjem. Probaj vidjeti jer ti uzubljuje do kraja, pa jel treba naštimati hod poluge, jel treba možda navarivati ko kod mene ili rasklapati diferencijal. Svakako pogledaj na kolko su ti napumpane zadnje gume (bolje da su na najmanjem dozvoljenom tlaku) jer ako su prepumpane zna bit problema kod oranja u takvim uvjetima. Za pravilno korištenje IMT-ove hidraulike neću te ni pitati jer mislim da znaš kako se ona koristi u oranju.