Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
E na to sam i ja mislio.Dignem plug i jedva izađem koliko tone.Voda kao voda nije problem na njivama gde je tvrdo tj. ugaženo.Meni je ostalo strnjište za oranje i to je katastrofa koliko traktor upada.Jedne noći sam uhvatio golomrazicu od -4 i išlo je super.Čim je popustilo nisam se smeo igrati da mi se ne bi smejali da se zaglavim sa 135ks formalno bez ičega.mityoo je napisao(la):Kod nas se prazni traktori zaglavljuju po njivama.....Bez da išta rade ili vuku.....
diklofen je napisao(la):E na to sam i ja mislio.Dignem plug i jedva izađem koliko tone.Voda kao voda nije problem na njivama gde je tvrdo tj. ugaženo.Meni je ostalo strnjište za oranje i to je katastrofa koliko traktor upada.Jedne noći sam uhvatio golomrazicu od -4 i išlo je super.Čim je popustilo nisam se smeo igrati da mi se ne bi smejali da se zaglavim sa 135ks formalno bez ičega.mityoo je napisao(la):Kod nas se prazni traktori zaglavljuju po njivama.....Bez da išta rade ili vuku.....
I ja podrzavam ovu izjavu u potpunosti.....diklofen je napisao(la):Znači za plugove imam isto mišljenje kao i za ostale priključke.Bolje manji priključak i da koji god te uslovi zadese(recimo ovaj potop) ostaneš u optimalnom režimu rada.Kada su uslovi dobri ideš malo brže i gde si tu si.