talianu
Član
Odg: Oranje....
I mene zanima!
I mene zanima!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ajd slikaj pa da vidimo kako si to resio.mmb je napisao(la):resenje kose vuce je u sirini tockova.Smanjis razmak i samo gas.Na mojoj r 65 je razmak 130cm u kombinaciji sa 755 plugom.Malo plocevine,aparat za varenje i napravis nove drzace za disk-felnu i bog da te vidi!
pa da je kupio kvederlanda,bilo bi drugo...Farmer Bob je napisao(la):E,Boga ti Branislave,pa taj Kormik bas koraca![]()
![]()
Nema sale.Jel to na simudj?Nikica D.mi kaze da se njegov Deutz ne raduje bas Vogelu.![]()
Ziva istina, dosta se Kverneland lakse vuce, bar sa pluznim telima br. 8 kao na mom.KishRobert je napisao(la):pa da je kupio kvederlanda,bilo bi drugo...Farmer Bob je napisao(la):E,Boga ti Branislave,pa taj Kormik bas koraca![]()
![]()
Nema sale.Jel to na simudj?Nikica D.mi kaze da se njegov Deutz ne raduje bas Vogelu.![]()
boki je napisao(la):@Krole jel mi mozes reci kakav je to plug?
mirmag je napisao(la):Potrosnja preko 15l/kj, na 25-28cm dubine...Imt577 i plug 758.20
Zemlja je ugazena...oranje uglavnom posle kise.To govorim za kukuruzista gde su berac i kombajn pravili harikiri o njivi.Na strnjistima i suncokteristu je trosio dosta manje.Bubu je napisao(la):mirmag je napisao(la):Potrosnja preko 15l/kj, na 25-28cm dubine...Imt577 i plug 758.20
Taj traktor ne sme toliko da potrosi, pogotovo kod tebe Miroslave!
Prva brza svugde!!Bubu je napisao(la):Kojom brzinom radis u kom od pomenutih zemljista?