Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
pa to i ja govorimpidikanac je napisao(la):njemu mora da je lava poluga niža a desna višlja i kad uđe u brazdu da je plug ravan a kod njega je obrnuto a na slici se vidi da mu je leva poluga skroz gore i to do maksimuma zavijena on mora da otkači plug da spusti poluge i da obe poravna na iatu visinu ali da ima prostora i da ih diže i da ih spušta mislim na svaku pojedinačno pa tek onda da kači plug i da desnu polugu skrati toliko da kad mu točak u brazdu plug treba da je ravan
U pravu si ‚leva je višlja od desne.pidikanac je napisao(la):njemu mora da je lava poluga niža a desna višlja i kad uđe u brazdu da je plug ravan a kod njega je obrnuto a na slici se vidi da mu je leva poluga skroz gore i to do maksimuma zavijena on mora da otkači plug da spusti poluge i da obe poravna na iatu visinu ali da ima prostora i da ih diže i da ih spušta mislim na svaku pojedinačno pa tek onda da kači plug i da desnu polugu skrati toliko da kad mu točak u brazdu plug treba da je ravan
talianu je napisao(la):Ma ja sam gradsko dete nego sam se prizetio u selu pa hoću da budem paor.
telnet ,probaću sa leom.
fenzija sve je lepo u teoriji malo se u praksi razlikuje.
Poslušao sam ga dva puta ali kad ja izravnam plug po linijama vuče zadnji kraj prednjeg raonik mi je udaljen od unutrašnje strane zadnjeg točka pa kad sam u brazdi i orem previše hvata prednja brazda pa nije lepo oranje a ni kvalitetno.steva mrštanac je napisao(la):dobra je teorija slusaj coveka linija otpora mora po sredini i tacka.
talianu je napisao(la):Jedino da probam da smanjim razmak točkova!!!