talianu
Član
Odg: Oranje....
I mene zanima!
I mene zanima!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ajd slikaj pa da vidimo kako si to resio.mmb je napisao(la):resenje kose vuce je u sirini tockova.Smanjis razmak i samo gas.Na mojoj r 65 je razmak 130cm u kombinaciji sa 755 plugom.Malo plocevine,aparat za varenje i napravis nove drzace za disk-felnu i bog da te vidi!
pa da je kupio kvederlanda,bilo bi drugo...Farmer Bob je napisao(la):E,Boga ti Branislave,pa taj Kormik bas koraca
Nema sale.Jel to na simudj?Nikica D.mi kaze da se njegov Deutz ne raduje bas Vogelu.
Ziva istina, dosta se Kverneland lakse vuce, bar sa pluznim telima br. 8 kao na mom.KishRobert je napisao(la):pa da je kupio kvederlanda,bilo bi drugo...Farmer Bob je napisao(la):E,Boga ti Branislave,pa taj Kormik bas koraca
Nema sale.Jel to na simudj?Nikica D.mi kaze da se njegov Deutz ne raduje bas Vogelu.
boki je napisao(la):@Krole jel mi mozes reci kakav je to plug?
mirmag je napisao(la):Potrosnja preko 15l/kj, na 25-28cm dubine...Imt577 i plug 758.20
Zemlja je ugazena...oranje uglavnom posle kise.To govorim za kukuruzista gde su berac i kombajn pravili harikiri o njivi.Na strnjistima i suncokteristu je trosio dosta manje.Bubu je napisao(la):mirmag je napisao(la):Potrosnja preko 15l/kj, na 25-28cm dubine...Imt577 i plug 758.20
Taj traktor ne sme toliko da potrosi, pogotovo kod tebe Miroslave!
Prva brza svugde!!Bubu je napisao(la):Kojom brzinom radis u kom od pomenutih zemljista?