nikola indjija
Član
Nema potrebe.Znam iz iskustva.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nema potrebe.Znam iz iskustva.
Kod nas takvih debila koliko hoces.Ova godina je specifična, najezda miševa. Možda je pametno orati.
Neki debil ti je istresao prikolicu otpada isped njive u Velikom ritu, ona tvoja njiva sa lepom lenijom, pored bivšeg voćnjaka.
Odlično, želim ti na svakoj njivi i na svakom kraju njive da ti komšije donesu žetvene ostatke za zaoravanje radi podizanja humusa.Sta oces,pa komsija ti doneo gomilu zetvenih ostataka za zaoravanje,pomaze ti u podizanju humusa.
Nemoras izbacivatiIsta svar je kada kobajn koji vrše komšijski kukuruz uđe repom u moju njivu i istrese gomilu šapurika i ljuštike. Ja moram ručno to da razbacim jer je gomila ogromna.
Odlično, želim ti na svakoj njivi i na svakom kraju njive da ti komšije donesu žetvene ostatke za zaoravanje radi podizanja humusa.
Jbt covek ti ladno da sapurine jos se ljutis....Ista svar je kada kobajn koji vrše komšijski kukuruz uđe repom u moju njivu i istrese gomilu šapurika i ljuštike. Ja moram ručno to da razbacim jer je gomila ogromna.
Odlično, želim ti na svakoj njivi i na svakom kraju njive da ti komšije donesu žetvene ostatke za zaoravanje radi podizanja humusa.
Pa i žetveni ostaci odozgo štite da voda ne ispari a živa biljka ipak troši vlagu pa i hranu ali no.Da li misliš da bi situacija sa vlagom u zemlji bila bolja da nije bilo tih biljaka ? Pitam zato što je činjenica da biljke koriste vidu za rast i štite zeljište od isparavanja jer bez biljaka više isparava vode iz zemljišta.