Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Кад падне мало кише, па горе блато а доле суво и тврдо, тек онда не може да се оре.Ma nema šanse ako ne padne kiša. Ova zadnja što je pala lepo sam uzorao jedno jutro za pšenicu što mi fali ostalo tanjiram ali na drugo mesto gde je zemlja ko sundjer nema šanse odvaljuje gromade koliko je tvrdo dole a o oranje po blatu to ovde kod mene možeš samo da sanjaš kolika je jaka suša.
Imam suvu peskovitu zemlju i to kad smrzne, ne mozes ni ekser zabiti a ne plug. Probao jedne zime i upropastio daske na plugu.То што ви зовете мраз код мене је ,,слана", кад мало боље заледи плугови не иду у земљу. Наравно постоји више врста земљишта, сува песковита земља не може да заледи и може да се оре кад хоћеш. Ипак ви у Војводини имате више искуства, поорете годишње као ја цео живот.
Послато са RMX3624 помоћу Тапатока
Није била сува, имала је довољно влаге да све повеже као бетон. Имам и ја такве земље, ту слабо шта роди, чим упекне све пожути. Радници се усијају као огледало.Imam suvu peskovitu zemlju i to kad smrzne, ne mozes ni ekser zabiti a ne plug. Probao jedne zime i upropastio daske na plugu.
Послато са M2006C3LG помоћу Тапатока