Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ovo pitanje sam i ja postavio sefu ratarske proizvodnje u mom PIK-u gde sam radio prakticnu nastavu vec prve jeseni kada sam krenuo na teren a on mi je odgovorio "U OVAKVA VREMENA ? , NE , NABADAMO (toga cu se uvek secati,jer to i ja danas primenjujem) DA BI OSTVARILI PROFIT JER MI PRVENSTVENO ULAZEMO TO JEST SEJEMO NOVAC A NE NESTO DRUGO PA SAMIM TIM OD TOG POSLA NOVAC I OCEKUJEMO TAKO DA SAM ZA PRAKTICNI PLODORED SKROZ ZABORAVIO.......Farmer Bob je napisao(la):@kiraj-to je verovatno zimsko oranje kad je tako duboko?Inace,oranje je za 5.
Zar ne sejete zito posle suncokreta?
A za ove "eksperimentaliste"u paljenju cigarete,preporucujem da ostave duvankao ja pre 10 meseci.![]()
![]()
To je tacno nema sta.......diklofen je napisao(la):E sad dolazimo na ono, što sam ja pisao pre skoro mesec dana,da će oranje biti mnogo teže nego prošle godine jer su kiše nabile zemlju i istisnule vazduh iz oraničnog sloja.
Uzgred da kažem da sam gledao pre dva dana novog 82.1 kako POKUŠAVA da ore sa trobraznim vogelom.To je na sve ličilo sem na oranje jer je traktor non stop proklizavao i strašno dimio,a malo malo pa je podizao plug kako bi krenuo.
Druže ako nije problem da staviš lokaciju odakle si ?toshiba je napisao(la):Ja sam orao u strnjste zimsko, i nisam mogao brze od 4-ta zec sa belarusom 82.1a plug dvobrazni leopard i dubina oko 27
![]()
![]()
![]()
![]()