Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pazi ti kome daješ reč,da ne bude posle par meseci,šalio sam se.Pazi dao si rec, nemoj posle da bude salio sam se.
Neko ce biti u pravu.Pazi ti kome daješ reč,da ne bude posle par meseci,šalio sam se.
Kod nas zadruga u oranju izgubila predpluznjak i doveli lika sa detektorom za metal i nasao ga jedino je sreca bila sto je traktorista od prilike znao gde mu je otpao!Metal detektor i naći će se.
Najgore je ostaviti ga u zemlji.Nedaj Boze da ga nadje gumaOtvorila se nova tema izgubljeno nadjeno
Samo sto ja moj predpluznjak nisam izorao i posle 2-3god. A koliko kosta tak sa detektorom, vise nego predpluznjak
Ja sam moje našao posle 4 godine. Samo izronilo.Danas sam uspeo da zaorem jedno crtalo i nisam ga pronasao
Kvalitet, nije od plekova današnjih.Pre dve godine mi je spalo crtalo sa 757 pluga. Nadao sam se da će ga spremač naći, medjutim ništa. Sledeći put kad sam orao, reko izoravam ga sigurno. Kad opet ništa. Konačno proletos u spremanju zakači ga spremač. Mogu vam reći da nije mnogo propalo za dve godine stajanja u zemlji.
Na trnjinu se meni na ursusu prednja nabolaTo je najgori scenario.Nabola se guma na plugu na parčence sajle za šlepanje i ajde radi dalje.Prednja guma na traktoru na trnjinu, potkovice i ekseri posebna priča.