Mušovac
Član
Kad mislis "ta strana" jel mislis na prvu brazdu,posto su ostale fiksne ?Brazda se zaronjava jer ti ta strana hvata više nego što treba.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kad mislis "ta strana" jel mislis na prvu brazdu,posto su ostale fiksne ?Brazda se zaronjava jer ti ta strana hvata više nego što treba.
Na plugu obrtaču ne možeš da podešavaš samo jednu stranu a da nema uticaj na drugu sem na graničnicima obrtanja. Ako jedna strana pluga ore dobro a druga ne prva brazda 99% nije problem.Kad mislis "ta strana" jel mislis na prvu brazdu,posto su ostale fiksne ?
Na vogelu na jednoj strani predpluznjaci vataju malo sire nego pluzna tela i tu uvek se vrati komada u brazdu.U kukuruzovini na lemkenu crtala guram dole sto dublje, da masa koja na njih dolazi od pretpluznjaka nebi se podigla i zaglavila izmedju nosaca crtala i samog crtala. Tu zna da zagusi bas cesto ako crtalo radi plitko. (crtalo je nazubljeno kod mene). Imam jedno pitanje za kolege plug je strelovan prema armatracu prosle godine koji ima nesto malo sire tockove od mog case. Da li bi trebalo da se zahvat prve glave presteluje za moj traktor i koliki treba da je zahvat prve glave. Da li postoji neka definicija. Takodje sam primetio da jedna strana cisti brazdu a druga strana je bas urusava. Napominjem da je plug nastelovan prosle godine od strane servisera. Oranje je ravno i slozeno, nevide se prohodi,milina mi da gledam kako je to orano. Ali eto me kopka zasto jedns strana cistu brazdu drzi a druga ne.
Sent from my S60 using Tapatalk
RepisteVise mi lici na ugazeno.
Biće, imam tri neka snimka, valjda će jedan valjati.
Nadam se u subotu...Kad će klip?