Paracinac88
Član
Dobro si ga oprao svaka cast,ajde neki nov klipDonekle, ima malo vode u sabirnoj, bio otvoren poklopac sa leve strane, nisam video...
Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dobro si ga oprao svaka cast,ajde neki nov klipDonekle, ima malo vode u sabirnoj, bio otvoren poklopac sa leve strane, nisam video...
Možda bude u subotu, radim recenziju Imt 558 ali me nerviraju ova pravila jutjuba sa januarskim smanjenjem BPM-a , ima šanse da malo i odmorim...Dobro si ga oprao svaka cast,ajde neki nov klip
Preksinoc se cale i ja zagledali kad si radio suncokret i bas one glave sto su felericne bile,jel si otkrio uzrok sto su bile onakve?Možda bude u subotu, radim recenziju Imt 558 ali me nerviraju ova pravila jutjuba sa januarskim smanjenjem BPM-a , ima šanse da malo i odmorim...
Ne, bila promoterka Pionira, našla je 50 izgovora samo nije do semena...Preksinoc se cale i ja zagledali kad si radio suncokret i bas one glave sto su felericne bile,jel si otkrio uzrok sto su bile onakve?
Pa tako sam i mislio,isto ko meni za Dkc 4943 kad sam ih zvaoNe, bila promoterka Pionira, našla je 50 izgovora samo nije do semena...
NIJE oduvek bilo tako, nekad u vremenu pre "/tajfuna"Ljudi su živeli i radili maksim ili dva sa jednim ili dva fergusona i tek po kojim rusom, Orali sa jednom glavom istizalo se.Banat i ostala razvijena mesta koriste traktore od stotinak konja, ozbiljni proizvodjaci fergusona koriste za sitnice ili ga ne koriste
I furt je gusilo.Orali smo noćom, al bilo zdravo ladno...
Ja sam samo zbog toga prokomentarisao.Vicu teska zemlja,a malo malo Ferbuson vuce dvoredni plug .
Kod nas u selu ne moze 30cm ni veliki traktor u pojedinim njivama a tamo gde on moze mogu i ja.Код нас у нашем селу Фергусон био 533 или 539 увек је агрегатиран једнобразним плугом мало ко је имао две бразде оног енглеза кривог. Једноставно са две бразде Фергусон није имао шта да тражи у зимско орање јер се код нас све испод 30цм није сматрало зимским орањем.Две бразде енглез је ишао за сетву пшенице и то је било то.
Željko,Ćovek ti je napisao lepo.755 bi mogao "možda" da vuče ali ne svugde. 549.Već 756-560 a 757 mu je već teško.757 vuče 577-Sve sam sveo na IMT radi lakšeg shvatanja.Koji sledeci traktor vuce plug sa dve glave i koji plug u tvom kraju?koji model? Jel neki duplak jel ja bih poklonio moj traktor ako ne moze da vuce 755 negde a na primer 560ore sa 756/757 bez problema, ako tu ne mogu da zabrazdim onda bih ga ostavio na poklon
Ursus koji je naveden je u rangu 560Znaci tu se ukopava feeguson a ursus vuce 756?Ti mslis da sam ja budala ocigledno?
Кажи "вертисол", иначе ће да дође до пичкарања на форуму.Ajd neko meni neukom, koji nema "tešku" zemlju, da objasni jeli je smoonica ili smolnica?
U cemu je razlika 360/355?nisam u toku voleo bih da znam, znam da je laksi od 560 bar 600-700kgUrsus koji je naveden je u rangu 560
Ma to su nama ovde uvalili falš traktore i plugove.Ne znam Željko i ne zanima me.Ja imam 5911 zetora i vukao sam leoparda NK i 756.Ne znam šta ti hoćeš sve vreme da kažeš.Samo se džaba prepiremo-to što sam video na snimcima koje si postavio nisu teške zemlje čim ideš poprilično brzo sa solidnom dubinom,malo teže u detelinu što je normalno.To je činjenica.Ne govorim o zemljištu koje ima nagibe,tu je teško orati.U to verujem.
Da li ti hoćeš da kažeš da su na snimku teške zemlje a vučeš 2 glave sa 533.Onda mi ovde,mnogi na forumu ne znamo nešto-ili da naštelujemo plug ili podesimo brzinu ili šta već.