Oranje

Nisi se obratio na pravu adresu.Mi obrađujemo 11 Ha i nisam velik paor.Samo znam da između tih ursusa nema velike razlike ali da su mrcine,jesu-za svoj rang.Hidraulika je malo lošija od IMT.Imam 5911 i to su mu rođene sestre.I to što je tebi bolje orati sa slabijim traktorom,ti tako i nastavi.
Jeste mrcina traktor od 2tone, hajde molim te, da ga nemam pa da ti verujem, ali u pravu si 100%.Izvinjavam se ako ako je neko uvredjen, izneo sam moje iskuatvo i zapazanje ako nekom to smeta ja se izvinjavam. Ljudi su jednostavno razliciti a i nebih da me neko pravi budalom.tako da zavrasavam sa ovom temom.

Tu gdje ode 560 s dve ta dubina i otpor 539 ide s jednom brazdom.
Tako da baš kad sam orao išao probat s jedbim i drugim.

Е ту сам сам се зезнуо кад сам радио аренду од дтд-а, џон дир није могао да се окрене у њиви већ је плуг окретао изнад канала. Па напред назад да се окрене, тракториста добио напад кад је видео где сам га довео да оре. И још се пар пута заглавио. На крају је морао да оре на дубину од једва 25 цм. Потрошња отишла у небо. А да сам нашао неког ко има 533...
Ево слика пре него што је поравнато. Иначе земља је зло бела и жута.
1d198a886f93e11b02e4bd223bfcd1b1.jpg

Сви мисле да је мени лако, не дај боже да им је овако.

Zavrseno oranje juce, oduzilo mi se spletom okolnosti. Aluvijum u blizini Morave ostao za kraj pa da je ostalo i za kasnije ne bi bio problem. Konacan prosek potrosnje 25l/ha, ali na dva lucerista u novembru mi potrosnja sigurno prelazila 30l. Oprano i podmazano pa na odmor.
aec2ba36184de108da82202342732bc7.jpg
9425ad368bdf18ec52060ad0b3b8d6a2.jpg

Послато са Mi A3 уз помоћ Тапатока

Teško, to što njegov traktor ima nadprosečnu snagu može biti samo zbog žute ručice ili eridijuma 34 eksplozivnog svemirskog modulatora, trećeg nema.

Vi u ravnici ne znate za svež brdski vazduh,pa kad zareži 533 kao besan ker,niz brdo mu kačiš 3 brazde da možeš da se zaustaviš.Još ako sipaš onaj ED sa aditivima to ore 40cm kao od šale.A tek kad zacementiraš nogu na blokadi,jedan probao to u brdu tu kombinaciju,ali ga otela CIA našao naftu koliko duboko zaorao.

Nazad
Vrh