Ja kolko znam 558 je tezak 2,5 t ,a ferguson oko 1,5.sto se tice 558 nista specijalno jaci, tezi ukupno 600kg
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja kolko znam 558 je tezak 2,5 t ,a ferguson oko 1,5.sto se tice 558 nista specijalno jaci, tezi ukupno 600kg
Ma pusti snagu i izgled. Sto rece Zeljko za oranje je bitna dobra hidraulika i gume tj. opanci da se ne klizaju i trazis dno.Kad uzmem uobzir moju snagu izgled i godine, dobro je da ne traže da im prepišem koji hektar, a ne da dobijem.
Ja znam da je tezak oko 2200 bez kabine, ferguson bar moj je tezak 1620skoro sam merio, Taj 558 ima masu i napred a ne samo pozadi on je mozda jaci za 20-30% i to je to.Ako ima kabinu onda je tezi ali u sustini bitan je hidraulik i jos mnogo faktora.Uzmi 100 coveka i daj im jedan traktor da oru pa ces videti postoji li razlika.Ja kolko znam 558 je tezak 2,5 t ,a ferguson oko 1,5.
Ima razlike sigurno ali ne 50%Moj 558 bez kabine nesto preko 2,5 t letos meren na digitalnoj vagi,a to da nema razlike u oranju u odnosu na 533 necu ni da komentarisem...
Sledeći... 558 i 756, 560 i 757, mislim da ima i ursus c360 i 756 itd.Koji sledeci traktor vuce plug sa dve glave i koji plug u tvom kraju?koji model? Jel neki duplak jel ja bih poklonio moj traktor ako ne moze da vuce 755 negde a na primer 560ore sa 756/757 bez problema, ako tu ne mogu da zabrazdim onda bih ga ostavio na poklon
Ne znam, jel ti sve standardno na traktoru?Kako tolka razlika?
Znaci tu se ukopava feeguson a ursus vuce 756?Ti mslis da sam ja budala ocigledno?Sledeći... 558 i 756, 560 i 757, mislim da ima i ursus c360 i 756 itd.
Anlaser i alternator su drugi. Imam dosta alata u kutiji ,ali opet 400 kg razlika.Ne znam, jel ti sve standardno na traktoru?
Kod nas je bio takav slučaj, ceo cirkus bio na tehničkom, neki debil inspektor se uzludao da dokaže da je u pravu i da traktor nije u redu...Ladno bio antifriz u gumama...Да нема воде у гумама?
Сви мисле да је мени лако, не дај боже да им је овако.
U prirucniku 2300 , u saobracajnoj cini mi se malo preko 2400. Mrzi me sad da je trazim. Na kraju nije ni bitno toliko. Nema vodu u gumama. Ne treba mu to je orac broj 1 !Masa traktora pise u prirucniku, ima toga vec.
Donekle, ima malo vode u sabirnoj, bio otvoren poklopac sa leve strane, nisam video...
Zašto takve reči?Znaci tu se ukopava feeguson a ursus vuce 756?Ti mslis da sam ja budala ocigledno?