Znam da je vama u ravnici smesno sta ovo "brdjani" kucaju oko teske zemlje,smooolnice i ostalo.Slazem se da preteruju,ali stvarno ima parcela boze sacuvaj i verujem da vecina vas uopste ne moze zamisliti kako to izgleda obradjivati.Gledao sam ovaj klip od Radoslava "ekstremno oranje" vidi se da je veliki breg,ali posle brega je dole ravnica,parcela prava velika i lepog oblika.Mozes joj raditi sta hoces.
Kada sam radio onu uslugu coveku imao je parcelu koja je veci nagib nego ova na njegovom snimku i onda na sred brda u donjem delu krece urvina,suma i potok znaci nema zaustavljanja na ravnom okretanja pluga i ulaska u novu brazdu.Nego se sve to radi na sred ogromnog brda.Jd od 150ks samo skace i kliza levo desno.Kad malo vise cimnem podigne prednji kraj metar u vis. To da neko snima pa da vidite sta je ekstremno oranje i da se krstite.Ja takve parcele vise ne radim,sve sam otkazao i uzimam samo ravno ili blagi pad.Ovo bila usluga u sklopu drugih parcela pa sam morao i to da odradim. Evo slicice kakvog je oblika parcela.