Miloš D.T
Član
Kad krenem da orem u traktoru se provede od 12 do 15 sati.U setvi bio rekord 16 sati bez prestanka.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bacusku 1221.3Sta si uzeo Milovane?
Prosle godine otac terao par sati 577 da pomogne da zavrsimo tu poslednju njivu...Ja sam relativno mlad orac jer je otac do pre 8 god skoro sve sam orao a ja radio druge poslove, sada vec ne moze, uskracen sam za veliku pomoc
sa uslugama sam najverovatnije zavrsio jer je pocelo domacinstvo da trpi dosta, kasnim, kasnim, kasnim
imao sam coveka koji je vozio samnom kombajn, oca koji dosta pomagao, sada toga nema, deca nisu prispela, sve na meni i stoka i masine
Koje je godiste matori?
Ja sam jedne godine brao kukuruze sa silom nebeskom i 223. Krenuo uveče u 10 sati i došao kući sutra dan u 6 posle podne. Obrao u toj turi 7 jutara...Kad krenem da orem u traktoru se provede od 12 do 15 sati.U setvi bio rekord 16 sati bez prestanka.
Imt ili otacKoje je godiste matori?
Od 7 ujutru do 8 uveče sam to uzorao, 13 sati rada...Koliko traje tvoj "dan" oranja ako sa rusom 82 možeš da uzoreš 16kj? 10-12sati ili 24 sata?
Prva, druga, kuplung treća, ruski ti je menjač sila...
Hahaha covek hteo da se zeni i to ti je..a ja sam prvo dete dobio u 27 godini malo sam zakasnioParacinac
Tvoj otac od mene stariji 11 god
Na vreme se ozenio
Mene moj dobio u 31god
Nisam nikad vozio rusa 82 niti sam ga spominjao.Koliko traje tvoj "dan" oranja ako sa rusom 82 možeš da uzoreš 16kj? 10-12sati ili 24 sata?
Prva, druga, kuplung treća, ruski ti je menjač sila...
U jbt tvoj cale skoro ko ja malo stariji od meneMoj cale je 1965 god. Radi kao zmaj sto kazu ne gasim ga
Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока
Jel turskeMeni je oranje najlakša operacija i najzanimljivija. Prošle godine sam pročitao sve knjige iz serijala Pesme leda i vatre i gomilu stripova, odgledao sam i nešto serija...