nikola indjija
Član
Jel nisi imao 820rmNisam nikad vozio rusa 82 niti sam ga spominjao.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel nisi imao 820rmNisam nikad vozio rusa 82 niti sam ga spominjao.
Jesam, ali nisam imao staru 82.Jel nisi imao 820rm
Ne, Only fools and horses i Game of thronesJel turske
Zaboravio sam Armu, sad sam gledao, rekord je skroman 8,5 kj sa Lemkenom. Potrošim rezervoar do pola tri i onda kao idem da jedem i naspem gorivo, nikad se ne vratim na njivu...Nikola je kao jedan moj drugar, bivši poljoprivrednik. Pitam ga koliko ima da ore, kaže još najmanje 6 dana. Rekoh, otkud ti toliko, koliko ima još jutara? Devet kaže on, da poludiš! HAhahaah
Evo sad jedan zanimljiv podatak:
Sa Imt 560 stari tip rekord mi je 7 kj za dan oranja u komadu, plug Fop 610.14
Sa Imt Sila Nebeska 8 kj, plug Imt 701 14 cola
Sa 820 16 kj u komadu 522 m duž Imt 757.3
Sa 892 11 kj Regent 3x40
Sa Pumom 5 kj na dva mesta, plug Kverneland 150b
Ni toliko ne bih uzorao sa Armom, nego mi na 7,75 kj jesenas nestalo goriva i Dr.Shale mi doneo 12-13 litara pa sam napravio još par krugova...Vidis da nije tako lose sto je mali rezervoar
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Pa jbg potrefilo se tako da imam mladog tatu to moj drug najboljiU jbt tvoj cale skoro ko ja malo stariji od mene
A od mene mlađi godinu dana.U jbt tvoj cale skoro ko ja malo stariji od mene
Kad sam uzorao tih 16 kj dosuo sam oko 60 litara, daleko njiva.Ja na mtz 820 nikada nisam potrosio pun rezervoar za dan
Sa Maxxumom sam orao 10-15kj kad uzorem 15 popizdim i ja i Maxxum. Sa Armom/Rusom to ne bi izdrzao toliko sedeti.Kad sam uzorao tih 16 kj dosuo sam oko 60 litara, daleko njiva.
Neka je sa srecom@nikola indjija
Na sili nebeskoj pumpa o dizne su bile ok, trosio je 11-15l/kj a u ekstremnim slucajevima 18l kada se ore 3sh.
Drustvo moje jako je dobro dok ima ko da vam pomogne i sedi u traktoru. Roditelji mi pomrli, a deca 3g, 1g i za mesec dana jos jedan sin. Sledecih 15g sam pa kako bude.
Može to i ranije da bude pomoć, nemoj dugo čekati i polako počni da ih vodiš na njivu, u početku zezanje a polako ih uvodi u posao@nikola indjija
Na sili nebeskoj pumpa o dizne su bile ok, trosio je 11-15l/kj a u ekstremnim slucajevima 18l kada se ore 3sh.
Drustvo moje jako je dobro dok ima ko da vam pomogne i sedi u traktoru. Roditelji mi pomrli, a deca 3g, 1g i za mesec dana jos jedan sin. Sledecih 15g sam pa kako bude.
Ja sam prošle godine završio oranje krajem januara ove godine.Meni je rekord da sam jedne godine orao do 18.12. sticajem raznoraznih okolnosti.
I moj otac je bio 45 godiste.Imt ili otac
Otac je 45god
Aco, stap nosi da skine sa pluga zemlju i krs, ide jos bez stapa ali ne moze da radi, umara se, otrapavio, starost