Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Samo napred Marko...Radoslave, imas konkurenciju
Sve isto bilo i kod mene. Za noge i nije bio problem 558, ali laktove ubi. I jos kada je oranje teško i busavo, em ceo dan držiš volan, em kada pustis na uvratini,a ono slepa duz i predjes preko buse a volan se okrene u ruku da slomi.Za suvozača možda, za vozača je bio smrt... Jbš traktor kad se popneš pa siđeš u njega, pa mi se noga zaglavi na kvačilu, pa laktove izlupaš o te iste blatobrane.. Ma daleko mu lepoglava kuća...
TO kada se okreces na uvratinama ili ne daj boze da se tanjira ili nesto drugo. Slucajno popustis volan, upadne u brazdu a ne drzis volan, na keca ruka iz ramena ili zgloba izletiSve isto bilo i kod mene. Za noge i nije bio problem 558, ali laktove ubi. I jos kada je oranje teško i busavo, em ceo dan držiš volan, em kada pustis na uvratini,a ono slepa duz i predjes preko buse a volan se okrene u ruku da slomi.