Kad gledam čini mi se sporijePrva brza, 16.9 gume, na nekih 1200-1300 obrtaja
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kad gledam čini mi se sporijePrva brza, 16.9 gume, na nekih 1200-1300 obrtaja
Još kako I u ravnici ima erozije tla, vetrom naravno, samo ne mora se od toga braniti zabranom oranja, pa za to postoje vetrozaštitni pojasevi, koji su kod nas postojali za vreme marije terezije, al eto sad ih više nema, jer sve što može da gori izgorelo, sve što je moglo da se uzore uzorano je....
Cemu tako niski obrtaji ?.Prva brza, 16.9 gume, na nekih 1200-1300 obrtaja
Nije mu tesko, laka je zemlja a i zaboravio samCemu tako niski obrtaji ?.
Da,mali na pomeranje,moze da se pomeri skroz na levu stranu i da se skroz pridje do kraja njiveAmper, ako misliš na onaj mali dvobrazni na smicanje za 539 e to je muka.Meni ide nekako solidno, gornja ručka je skoro na vrhu, možda jedan zubac do vrha. Topling odvrnut za 2 prsta , a poluge skroz popuštene i dosta korektno ore. Idem u oranje kad mnogi drugi ne mogu, na dubinu od 25-26 cm i širina zahvata od 45-50 cm. Ako sam pomogao, lepo od mene.
Tacno, danas sam okretao obrtao, i primetim tu luft, i to ce biti uzrok nezgodekod tog pluga mogu biti problem i one rupe sa bolcnama, ako su se ruppe proširile a bolcne pojele eto ti ne željenog lufta.
Samo dobri ravnici sa špicem i što kaže LLuka vatra.Jedino mi se ne svidja previse je lak, u suvo nece nikako!