Ristaa
Član
Drale ti si otisao u zahvat
A za razmak nek Matic potvrdi, to vec ne znam.
A za razmak nek Matic potvrdi, to vec ne znam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Izmeriću.Merio sam prošle godine i nešto mi se mota po glavi 90 cm.
Drugar i ja smo orali na istoj njivi sa istim plugovima lemken stim sto je kod mene puna daska a kod njega resetka i uopste se ne pozna razlika,ne moze se prepoznati gde je on prosao a gde ja...Maticu, U odnosu na pune daske sta vidis kao prednost trenutno po ovakvom oranju ove resetkaste?
U potrošnji se sigurno vidi ako su isti plugovi,traktori i brzina.Drugar i ja smo orali na istoj njivi sa istim plugovima lemken stim sto je kod mene puna daska a kod njega resetka i uopste se ne pozna razlika,ne moze se prepoznati gde je on prosao a gde ja...
Upravu ste za njega je jedna brazda za ovakvu crnicu dok ostale njive teram 1 brzohodnom.Ovde sam ga terao 4 sporom pod blokadom i negreje jer nije jako opterecen i nakislo je fino,dok 5 spora gubi obrtaje motor i greje se,ide on i u toj brzini ali pitanje dokle bi isao.Druže.on nije za 2 brazde naročito u takvim zemljama.
Da.Kako mislis u potrosnji?mislis da ima razlike u potrosnji sa punom daskom i resetkom?
Nema razlike,nismo precizno merili al otprilike ista je potrosnja.