Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Matiću,ako nastaviš da zezaš doći ćemo Šašonje i ja i pojesti ti sav kulen za kaznu...Ako ima keramike izorao si podzemnu bazu iz doba rimljana.
Znam,samo mislim da si ti na redu...Baća kulen uvek može, i sa zezanjem i bez.Samo vi dođite.
Dusa me boli kad mi ruja prelazi 11l/kj
Zavrsavam 9-i/kj i necu imati vise nafte.
Baba sam jutros poslao sa sedmicom da zavrsi neke baste i 3-4 parcele od po pola jutra i ostaje mi petnaestak jutara pa se ne sekiram ic.
dragane jel mi se cini ili ti je plug usukana 2 brazda.Poznaje se svaki prelaz na drugoj brazdiBes ga u **greška i oranje! Pa 100x je bilo bolje po onom tvrdom! Ovo proklizava nenormalno, jbt kao da sam vlasnik busotine! Aaaa zavrsim ovih 5kj i begam, do mraza nekog me ne vidi plug.
Pa to kazem, dusa me boliNesto ti velika potrosnja
Kod nas Steyer CVT podriva u ritove najteza zemlja, dubina 35cm a potrosnja 11-12l/ha
Moze biti al ne mora da znaci...dragane jel mi se cini ili ti je plug usukana 2 brazda.Poznaje se svaki prelaz na drugoj brazdi