Oranje

Da,skroz je za neverovati da ovakvoj grudvi ova traktorčina kad je nagazi ne može ništa,znači kamenolom,a da je ova mašina pretvori u pepeo...

Од ономад, једна катринка
IMG-20191207-133809173.jpg

Види се како се фино блато лепило за точкиће када се орало .

Da,skroz je za neverovati da ovakvoj grudvi ova traktorčina kad je nagazi ne može ništa,znači kamenolom,a da je ova mašina pretvori u pepeo...
Zato sto je delom peskovita zemlja,udarac rasipa grudve ,ne tezina traktora,masina je roto freza ili nesto slicno.Inace nije ovo podrivano obicnim traktorom,ja mislim da je ovde podrivao gusenicar sa onim njegovim velikim podrivacem.

Jel to rezervni točak od pluga napred na tegovima?
Јесте....пробио био гуму јесена па сам морао да пељам са њиве кући по други, па онда назад....овако што је сигурно сигурно је јер је та њива порпилично удаљена од села, а пут је ужас један...па ми треба добрих 50 минута до ње, клај, клај...овак око на сафари када се крене, понеси све што ти треба и можда ти затреба....

Puce prangija kod mene. Za ovu godinu vise nego dosta. Uslovi za oranje kod nas ove godine nikada bolji reklo bi se.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Shale i ja smo danas postavili stubice kad je geometar premerio njivu,nadam se da ce komsija u buduce manje odoravati.Ovo je mozda i za Nikad ovako temu...
aa0ffafe5ac97a28e707af342bdedebf.jpg

Послато са K10000 Pro помоћу Тапатока

Nazad
Vrh