Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zato sto je delom peskovita zemlja,udarac rasipa grudve ,ne tezina traktora,masina je roto freza ili nesto slicno.Inace nije ovo podrivano obicnim traktorom,ja mislim da je ovde podrivao gusenicar sa onim njegovim velikim podrivacem.Da,skroz je za neverovati da ovakvoj grudvi ova traktorčina kad je nagazi ne može ništa,znači kamenolom,a da je ova mašina pretvori u pepeo...
Јесте....пробио био гуму јесена па сам морао да пељам са њиве кући по други, па онда назад....овако што је сигурно сигурно је јер је та њива порпилично удаљена од села, а пут је ужас један...па ми треба добрих 50 минута до ње, клај, клај...овак око на сафари када се крене, понеси све што ти треба и можда ти затреба....Jel to rezervni točak od pluga napred na tegovima?
Bogami, imao sam ih, i dobro su mi došle!Moras naocare za sunce da nosis koliko se sija oranje .