Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Најбоље је ћаћу послати да ради уместо нас млађих....поготово ако се нуде....милина једна...Poslao sam tatu na oranje, malo da pomogne mom drugu.
Ima jedan u Despotovu jedan u Savinom selu,bilo je snimaka na dobroj zemlji,dobro rade plugoviDali ima neko ERMO plug,kako se pokazali?
Proletos si prvi put isao po vlaznom spremacem?Sad nešto razmišljam,za tridesetak godina koliko orem sam 3 ili 4 puta plugom izoravao zemlju u obliku malih ciglica,kao kutija od šibica.Najveća blatuština po kojoj sam orao je bila u februaru 2011 ali tu jesen kad sam ponovo orao znam da nije bilo tih ciglica.Jel imao neko slična iskustva i koja vam je teorija?
To nisam sigurno,ove godine sam izoravao te pločice na jednoj njivi koju radim 2-3 godine,možda vam to izgleda smešno ali meni je to kao neki pred-plužni đon na 18-20 cm dubine.Da naglasim da te pločice nisam nikad video gde ima brega i gde je lakša zemlja.Proletos si prvi put isao po vlaznom spremacem?