Dejaaa
Član
Ja sam prosle nedelje 2xtarupiro red i 2x tanjiraca i opet muka bila.to je fantast bio i radjeno leksikonom 6m kosa,a na apolu su bili redici koje bi mogao zaorati bilo koji plug
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Napisao si dve kontradiktorne činjenice,kako može topling uvek biti na sredini ako se zahvat pluga ne poklapa sa širinom točkova traktoraNije svaki traktor isti, zavisi od raspona izmedju tockova...najbolje ti je uzeti metar dok je u brazdi i premeriti od tocka do spica raonika da ima isto kao i druga brazda(od plaza prve do spica druge brazde) sto je u tvom slucaju po 35cm..i gledaj da ti je plug ravan i horizontalno i vertikalno i nema greske, i po pravilu toplink bi trebao ici po sredini traktora, da ne ide ni levo ni desno
Da to je 542Stevo oreš sa 542?
A koliki ti je razmak izmedju tockova, ako ti nije problem da premerisImas par poruka unazad slike mog oranja a plug sam stelovao kao sto je Marko objasnio u temi Stelovanje pluga.
Ako radis po koracima sve sto je napisao mora da bude sve uredu.
Poslato sa WAS-LX1 pomoću Tapatoka