Ovo ni sa 2 brazde u mom ataru ne ide.Na sojištu 4 zec dok na lucerištu 5 kornjača i to tesno, nije prokislo skroz, na sojištu lepilo koliko je slab otpor, rešetka je mamara za mene ali no.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ovo ni sa 2 brazde u mom ataru ne ide.Na sojištu 4 zec dok na lucerištu 5 kornjača i to tesno, nije prokislo skroz, na sojištu lepilo koliko je slab otpor, rešetka je mamara za mene ali no.
То је одлична потрошњаRatatatui na bregu ovo sto sam radio ,laka zemlja oko 12 litar po jutru mozda i nesto ispod kada idem kao na snimku,moze on i 10.5 km/h ali zato i skace potrosnja. Rit je ove godine isao oko 15 litara po jutru al zahvat pluga fiksni 160 cm,mnogo a ne moze da se smanji
Nego kako... Ovaj plug mu je taman za oranje u svim uslovima. Samo gas nikako preko 1700 jer tada srče nenormalno. I kuka mora da se skine jer je dosta niska pa smeta u oranju.Darko dren pa to ozbiljna mašina
Nego kako... Ovaj plug mu je taman za oranje u svim uslovima. Samo gas nikako preko 1700 jer tada srče nenormalno. I kuka mora da se skine jer je dosta niska pa smeta u oranju.
Jel to 0.2l sokKonačno je iole nakislo...
Sremac84;
Evo kako itać ore Plug je IMT 755.20 VK